Telekom transferde tam gaz

Ankara’yı bu sene Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Türk Telekom transfere devam devam ediyor. Mavi Kaplanlar son olarak Amerikalı skorer forvet RJ Hunter ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.

Telekom transferde tam gaz
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara’yı bu sene Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Türk Telekom transfere devam devam ediyor. Mavi Kaplanlar son olarak Amerikalı skorer forvet RJ Hunter ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Daha önce Fransız pivot Moustapha Fall’u kadroya katarak ilk dış transferini yapan mavi beyazlılar daha sonra NBA’de de oynayan Kanadalı uzun forvet Kyle Wiltjer’e imza attırmıştı. Ankara temsilcisi 2.08 boyundaki oyuncu Avrupa’nın en iyi 4 numaraları arasında gösterilen Wiltjer çok şeyler bekliyor.

TRANSFERLER SÜRECEK

Geçen sene Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne yükselip ligi yedinci sırada bitirerek Ankara’yı Avrupa kupalarından temsil etme hakkı kazanan Türk Telekom bu sene takımdan ayrılan yabancı oyuncularının yerini daha kaliteli ve iyi oyuncularla doldurmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde birbirinden güçlü rakiplerle mücadele edecek olan Mavi Kaplanlar kurduğu kadroyla ligin favorileri arasından gösteriliyor. Yerli oyuncu transferinde titiz davranan Ankara ekibi önümüzdeki günlerde birkaç transferi daha kamuoyuyla paylaşacak.

SON KAPLAN HUNTER

Türk Telekom, kariyerinde Amerikan Profesyonel Ligi (NBA) ve G League'de oynayan RJ Hunter ile anlaşarak kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 1993 doğumlu ve 1.96 m boyundaki Hunter Pike Indianapolis Lisesinde son sezon 20.5 sayı, 6.6 ribaund, 3.8 asist ve 2.9 top çalma ortalamaları yakaladı. George State mezunu (2014-15 sezonunda 18.4 sayı, 4.8 ribaund, 3.6 ribaund, 2.1 top çalma, 1.0 blok) olan skorer guard NBA'de Boston Celtics, Chicago Bulls ve Houston Rockets formalarıyla 2015-19 arasında 45 maçta 8.8 dakika, 3.0 sayı, 1.0 ribaund, 0.4 asist ortalamaları tutturdu. Hunter G League'de ise 31.6 dakika, 18.7 sayı, 5.9 ribaund, 3.5 asist, 1.4 top çalma,1.1 top çalma istatistikleri ile oynadı.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.