TFF, 32. hafta sonrası 9 Süper Lig takımını PFDK'ye sevk etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'de mücadele eden 9 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

TFF, 32. hafta sonrası 9 Süper Lig takımını PFDK'ye sevk etti
Yayınlanma:

TFF tarafından yapılan açıklamada, Süper Lig'in 32. haftasında oynanan müsabakalar sonrasında bazı takımların talimatlara aykırı hareketlerde bulunduğu belirtildi. Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'un talimatlara aykırı hareketleri, Adana Demirspor, Kayserispor ve Alanyaspor'un saha olayları nedeniyle disipline sevk edildiği ifade edildi.

Ayrıca, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Samsunspor, Kayserispor ve Fatih Karagümrük'ün çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği açıklandı. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Metin Korkmaz'ın ise talimatlara aykırı hakareti sebebiyle kurula gönderildiği bildirildi.

Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Fatih Karagümrük futbolcusu Ryan Mendes'in kural dışı hareketleri ve Galatasaray maçının hemen başında kırmızı kart gören Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke'nin Galatasaray müsabakasındaki sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle de disipline gönderildiği belirtildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.