TFF cezaları açıkladı: İstanbulspor'un sahadan çekilmesinin faturasını PFDK belirledi, Faik Sarıalioğlu'na da cezalar geldi!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), İstanbulspor'un Trabzonspor maçında sahadan çekilmesi üzerine cezaları açıkladı. Süper Lig'in 17. haftasında oynanırken İstanbulspor'un sahadan çekilmesiyle sonlanan maçın faturası belli oldu.

TFF cezaları açıkladı: İstanbulspor'un sahadan çekilmesinin faturasını PFDK belirledi, Faik Sarıalioğlu'na da cezalar geldi!
Yayınlanma:

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında yaşanan olaylara ilişkin ceza kararı belli oldu. PFDK, İstanbulspor'un sahadan çekilmesinin cezasını 3-0 hükmen mağlup sayılması ve 3 puan silme cezası olarak belirledi.

TAKIMINI SAHADAN ÇEKTİ, CEZAYI ALDI

Ayrıca, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'na da ağır cezalar verildi. Akreditasyon talimatlarına uymama ve takımın maçtan çekilmesi sebebiyle sportmenliğe aykırı davranışları nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti ve 780 bin lira para cezası kesildi.

SAHA SEYİRCİYE KAPATILDI

Bununla birlikte, İstanbulspor'un taraftarlarının maç sırasında yapmış olduğu çirkin tezahüratın bir sonraki iç saha maçında cezalı olacağı bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.