Tolunay Kafkas: Turu ikinci maça taşıdık

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ilk maçında deplasmanda Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Tolunay Kafkas, takımının turu ikinci maça taşıdığını belirtti.

Tolunay Kafkas: Turu ikinci maça taşıdık
Yayınlanma:

Kafkas, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, oyuna iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getirerek, "Oyunu geriye yaslanarak kurarken takımımız, gol öncesine kadar istediğimiz maç planını uyguladı. Ancak gol sonrası ve eşitliği yakaladığımız ana kadar iyi bir performans sergileyen Karagümrük vardı. Ne yazık ki, çok basit goller yedik, aslında kendi hatalarımızdan dolayı goller yedik." şeklinde konuştu.

Sonrasında, oyunu yeniden toparlamaya çalıştıklarını aktaran Kafkas, şöyle devam etti:

"Bu süreçte, set oyunumuzda bazı sıkıntılar yaşadık. Oyuncular, çizdiğimiz ve antrenmanlarımızda üzerinde çalıştığımız set oyunundan çıktıklarında aceleci davrandılar ve istenmeyen bir görüntü ortaya çıktı. Sonrasında, Karagümrük daha iyi bir performans sergiledi, 15-20 dakika boyunca daha etkiliydiler. Sonuç olarak, maç berabere bitebilirdi, hatta kazanabilirdik. Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Biz turu ikinci maça taşıdık. Şu an itibarıyla, bir golle maçı uzatma dakikalarına taşıyabilecek güçteyiz. Bu potansiyele sahibiz. Ayrıca, ligde birkaç galibiyet alırsak, kupadaki maçı daha rahat oynayabileceğiz."

Kafkas, daha önce yaptığı hakemlerle ilgili açıklamaların yanlış anlaşıldığını belirterek, şunları söyledi:

"Kendi çıkarım veya menfaatim için hiçbir zaman bir şey söylemedim. Fenerbahçe maçından sonra hakemlerle ilgili yorum yapmamaya özen gösterdim ancak yanlış anlaşıldı. Ancak şunu belirtmeliyim ki, hakemlerin kararlarını sorgulamıyorum. Ancak, bir oyuncunun yumruk atmasını görüp görmezden gelmek veya bir faul pozisyonunu görmesine rağmen düdük çalmamak gibi durumlar, bize iyi hissettirmiyor. Bu sezon hepimiz için zorlu geçiyor. 40 yıllık kariyerim boyunca birçok şey gördüm, ancak bu sezonun zorluklarına benzerini daha önce yaşamadım. Bu sezonun bir an önce sona ermesi, takımlar için hayırlı olur."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.