Trabzonspor 3 dakikada 3 gol bularak geri döndü: İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Gaziantep FK ateş hattında!

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 34. haftasında Trabzonspor, kendi sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı ile ikinci yarısı tamamen farklıydı ve 6 gollü maçta gülen Trabzonspor oldu.

Trabzonspor 3 dakikada 3 gol bularak geri döndü: İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Gaziantep FK ateş hattında!
Yayınlanma:

Trabzonspor’un Avrupa kupaları, Gaziantep Fk’nin ise kümede kalma mücadelesi için sahaya çıktığı maçta ilk yarının sonunda Gaziantep FK, etkileyici bir performansla 2-0'lık üstünlük elde etti.

Maçın 12. dakikasında M'Bakata'nın sol taraftan ceza sahasına yaptığı ortada Deian Sorescu'nun düzgün vuruşuyla top ağlarla buluştu ve Gaziantep FK öne geçti: 0-1.

dakikada ise Gaziantep FK'dan Dragus, aldığı uzun pasa sağ taraftan ceza sahasına girdi ve yaptığı mükemmel vuruşla topu uzak köşeye göndererek kaleci Uğurcan Çakır'ı avladı: 0-2.

İkinci yarıda ise senaryo tamamen değişti. Umut Güneş ve Trezeguet hamleleriyle ikinci yarıya giren Trabzonspor,

50. dakikada P. Onuachu ile farkı bire indirdi. Temposunu sürdüren ev sahibi 65 ve 66. dakikada E. Bardhi 68’de ise P. Onuachu ile 3 dakikada 3 gol buldu ve maçı 4-2’ye getirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca maçı Karadeniz temsilcisi 4-2 kazandı ve puanını 58 yaparak dördüncü Başakşehir ile farkı 6’ya çıkardı.

Gaziantep FK son 5 maçta 4. kez kaybetti ve 34 puanda kaldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.