Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman

Süper Lig'in 19. haftası Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında derbi maçı mücadelesine sahne olacak.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman
Yayınlanma:
Güncelleme:

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması ile Süper Lig'in 19.hafta karşılaşması çok önemli bir mücadeleye sahne olacak. Ligde oynadığı son 18 maç sonunda, 8 galibiyet,6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan ve 5 sırada bulunan Trabzonspor, oynadığı son 18 maç soununda 10 galibiyet,6 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 36 puanla 3.sırada yer alan Fenerbahçe ile karşılaşacak. İki takım taraftarlarının bu maç ile ilgili en çok merak ettikleri konuların başında ise maç hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak ? ne zaman ve hangi saatte oynanacak ?TS Fener arasındaki mücadeleyi idman tv ve Az Tv şifresiz canlı olarak yayınlayacak mı gibi konular. İşte tüm bu soruların yanıtları ve iki takım ile ilgili detaylı bilgiler bu haberimizde yer alıyor...

Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak ?

28 Ocak 2018 Pazar günü oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak ve karşılaşmayı beINSports canlı olarak yayınlayacak.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Süper Lig'in ikinci yarısına Göztepe galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, hafta sonunda oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına açık olarak yapılan antrenmanda sakatlıkları bulunan Giuliano, Şener, Janssen, Yiğithan, Uygar ve Neto'nun yanı sıra izinli olan Dirar yer almadı. Martin Skrtel ise tedbir amaçlı dinlendirildi. Düz koşuyla başlayan ve istasyon koşularıyla devam eden antrenman, daha sonra orta-şut çalışmasıyla sürdü. Antrenmanın son bölümünde futbolcular dar alanda çift kale maç yaptı.

Sarı-lacivertliler, zorlu Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. 

Fenerbahçe taraftarı Trabzonspor maçında yok

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak. 

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, daha önce aldığı karar doğrultusunda Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bulunan Medical Park Stadyumu'nda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağını bildirdi.

Yeni stadyumu sadece Fenerbahçe taraftarı göremedi

Tarihi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndan sonra maçlarını Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynamaya başlayan Trabzonspor'un yeni stadyumuna sadece Fenerbahçe taraftarları alınmıyor. İki takım arasında 2010-2011 sezonundan beri süre gelen gerginlik nedeniyle iki takımın taraftarları birbirleriyle oynadıkları maçları tribünden izleyemiyor.

Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları alındı

Trabzonspor, daha önce yeni stadında üç büyük rakibinden Beşiktaş ve Galatasaray ile oynadığı maçlarda misafir tribününü rakiplerine açtı. Siya-beyazlı takım ile sarı-kırmızılı takımın taraftarları Medical Park Stadyumu'nda Trabzonspor ile oynanan maçları tribünden takip etti. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer Beşiktaş'a 4-3 mağlup olurken, Galatasaray’ı 2-1 yenmeyi başarmıştı.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan ve 2-2 beraberlikle biten Fenerbahçe - Trabzonspor müsabakasına bordo-mavili taraftarlar alınmamıştı. Süper Lig'de iki kulüp arasında süre gelen deplasman yasağının ise ne zaman sona ereceği noktasında henüz bir adım atılmış değil.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının biletleri satışa sunuldu

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Medical Park Stadyumu'nda oynanacak olan maçın biletleri satışa sunuldu. 

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 28 Ocak Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan müsabakanın biletleri satışa çıktı. Zorlu mücadelenin bilet fiyatları şöyle:

"Kategori 6 (Kale Arkaları): 40 TL
Kategori 5 (Doğu 3): 60 TL
Kategori 4 (Doğu 2): 70 TL
Kategori 3 (Doğu 1): 80 TL
Kategori 2 (Batı 2): 100 TL
Kategori 1 (Batı 1): 110 TL
VIP Silver: 250 TL
VIP Gold: 300 TL
Platinum A-C Blok: 400 TL
Platinum B Blok: 425 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.