Trabzonspor yarın Beşiktaş'ı konuk ediyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın Beşiktaşla saat 20.30'da karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor yarın Beşiktaş'ı konuk ediyor
Yayınlanma:

Trabzonspor, ligdeki son iki maçını evinde Yukatel Kayserispor (4-3) ve Kasımpaşa (2-0) deplasmanda kaybetmesinin yanı sıra Ankaragücü'ye 3-1 yenildikten sonra Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendiği için kötü serisini bitirmek için Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Karadeniz takımı bu sezon oynadığı maçların 13'ünü kazandı, 5 berabere kaldı ve 9'unu kaybetti ve ligde 44 puanla 6. oldu. Henüz baş antrenör atanmamışken, takım geçici teknik direktör İhsan Derelioğlu tarafından yönetilecek ve yeni yönetim altında bir zafer elde etmek için arıyor olacaklar. Trabzonspor, 25-26 Mart tarihlerinde göreve gelen Ertuğrul Doğan başkanlığında oynadığı üç maçı da kaybetti.

Trabzonspor, bu sezon üç büyük rakibi karşısında oynadığı 4 karşılaşmada birer galibiyet ve yenilgiyle, 2 beraberlik yaşadı.

Karadeniz ekibi Fenerbahçe'yi sahasında 2-0 mağlup ederek tek galibiyetini elde etti. Beşiktaş ile deplasmanda 2-2, evinde Galatasaray ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, sarı-kırmızılı takıma İstanbul'da 2-1 yenildi.

Uruguaylı golcü Maxi Gomez, Trabzonspor formasıyla oynadığı 3 büyük karşılaşmada da fileleri havalandırdı.

Bordo-mavili takıma geç transfer olmasından dolayı ligin 4. haftasında golsüz biten Galatasaray maçında yer almayan Gomez, İstanbul'da ligin 10. haftasında 2-2 biten Beşiktaş karşılaşmasında takımının bir golüne imza attı.

Ligin 15. haftasında Trabzon'da 2-0'lık Fenerbahçe maçında 1 gol atan forvet oyuncusu, İstanbul'da bordo-mavili takımın 2-1 mağlup olduğu Galatasaray müsabakasında da takımının golünü kaydetti.

Eksik oyuncular

Trabzonspor'da karşılaşma öncesi önemli eksikler bulunuyor.

Bordo-mavili takımda Dorukhan Toköz ve Serkan Asan'ın uzun süreli sakatlıkları devam ederken Abdülkadir Ömür ve Edin Visca'nın da karşılaşmada oynama ihtimalinin zor olduğu açıklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.