Transfer Var: Transfer kazanı fokur fokur kaynıyor! | Efkan yolcu gibi... | Galatasaray Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta iddialar fena!

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Ankara takımlarının transfer haberleri ve iddiaları Transfer Var'da... Transfer dedikoduları ve gazete manşetlerine yansıyanlar bugün görenleri hem heyecanlandırdı hem de şaşırttı.

Transfer Var: Transfer kazanı fokur fokur kaynıyor! | Efkan yolcu gibi... | Galatasaray Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta iddialar fena!
Yayınlanma:

Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, yaz transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları, futbolseverleri heyecanlandırıyor. Ankaragücü'nde ise yaprak dökümü ihtimali devam ediyor...

FENERBAHÇE'NİN DEV TRANSFER BÜTÇESİ

mane.jpg

Fenerbahçe'nin transfer bütçesinin 100 milyon euro olduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin hedefinde dünya yıldızları bulunuyor.

Lewandowski, Sadio Mane ve Joao Felix'in isimleri Fenerbahçe ile anılmaya başladı. Kulübün sportif direktörü Mario Brancao'nun, Al Nassr forması giyen Sadio Mane ile bir araya geldiği ve transfer için ciddi adımlar attığı belirtiliyor. Ayrıca, Tottenham Hotspur'un Danimarkalı orta saha oyuncusu Pierre-Emile Hojbjerg için de kulüp ve menajeri ile görüşmeler sürüyor.

joao.jpg

BEŞİKTAŞ'TA HEDEF YILDIZ İSİMLER

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'e Suudi Arabistan'dan talipler olduğu iddia edildi. Siyah-beyazlılar, 20 milyon euronun altında bir bonservis bedeline oyuncuyu satmayı düşünmüyor.

Golcü transferi gündeminde olan Beşiktaş, Borussia Dortmund'dan Sebastian Haller'i kadrosuna katmak için büyük aşama kaydetti.

haller.jpg

Fransız devi PSG, Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'u takibe aldı. EURO 2024'de 18 yaşındaki golcüyü izleyerek performansına göre teklifte bulunabilecekleri ifade ediliyor.

semih.jpg

Beşiktaş'ta Savunma ve Hücum Güçleniyor

Beşiktaş, Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Brezilyalı savunmacı Gabriel Paulista'yı renklerine bağlamaya çok yakın. Ayrıca, Atletico Madrid'den Savic ve Borussia Dortmund'dan Hummels için kulüplerine son teklifleri yaparak yanıt beklemeye geçti.

lowrence.jpg

Ayrıca, İskoçya'da forma giyen Galli sol kanat oyuncusu Tom Lawrance için de girişimlerde bulunabileceği belirtiliyor. Beşiktaş'ın yeni danışmanı Brad Friedel'in, MLS'te forma giyen Lorenzo Insigne'yi siyah-beyazlı formayı giymeye ikna etmeye çalıştığı da gelen haberler arasında.

TRABZONSPOR'DA ONUACHU ÇABALARI

Trabzonspor, Paul Onuachu'yu takımda tutmak için Southampton'a yaptığı kiralama teklifini güncelledi. Bordo-mavililer, zorunlu satın alma opsiyonu ve takas gibi formülleri devreye sokarak transferi tamamlamayı hedefliyor.

sanchez.jpg

İspanyol basınının kıyı köşelerinde ise Trabzonspor'un bir diğer ihtimal olarak İnter'de sözleşmesi sona eren yıldız isim Alexis Sanchez ile ilgilendiği yazılıyor...

GALATASARAY ORTA SAHA ARAYIŞINA DEVAM EDİYOR

Galatasaray, Bayern Münih'te forma giyen Leon Goretzka'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar ayrıca, Torino'nun genç yıldızı Ivan Iliç'i satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için pazarlıklara başladı. Bu hamlelerle Galatasaray, orta sahasını güçlendirmeyi hedefliyor.

gore.jpg

EFKAN BEKİROĞLU 'YOLCU' GİBİ...

Ankaragücü'nde Mujakic iddialarının ardından son günlerde takımdan ayrılması gündemde olan isimlerden biri de Efkan Bekiroğlu....

efkan.jpg

Efkan Bekiroğlu için Trabzonspor ilgisi olduğu konuşuluyor. Geçtiğimiz sezon 10 gol 4 asistlik önemli bir katkı yapan Efkan için Trabzonspor nabız yokluyor. Türk kuralında da Trabzonspor'un elini kuvvetlendirmesi beklenen Efkan Bekiroğlu'nun sözleşmesindeki küme düşme maddesiyle serbest kalma bedelinin 1,5 milyon euro olduğu biliniyor.

Trabzonspor ilgisinin yanı sıra Göztepe'nin de Efkan için girişimlerinin olduğu konuşuluyor.

Uygun fiyatlı çıkış ücreti, geçtiğimiz sezona skora önemli katkısı ve yaşının halen cazip olması Efkan'ı transfer pazarında öne çıkartıyor.

ROGON menajerlik şirketinin bünyesinde bulunan Efkan Bekiroğlu ile beraber aynı şirket ile çalışan ve Efkan ile yakın arkadaş olan Tolga Ciğerci hakkında da ilerleyen günlerde gelişmeler yaşanması bekleniyor...

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.