Transfere ihtiyacımız var

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da günde çift antrenman yaparak sürdüren Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Kaplan açıklamalarda bulundu. Kaplan, “2 kenar, 1 santrfor futbolcuya ihtiyaçları olduğunu” söyledi.

Transfere ihtiyacımız var
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun devre arasını Antalya’da yaptığı kampla sürdüren MKE Ankaragücü çalışmalarını yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Sarı lacivertlilerin sabah gerçekleştirdiği antrenmana, Keçiörengücü ile oynanacak olan hazırlık karşılaşmasında yer almayacak oyuncular katıldı. Futbolcuların ortaya koydukları performans teknik heyetin yüzünü güldürdü.

ankaragucu-11-053.jpg

BAŞKAN ANTRENMANDA

Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde antrenmana aerobik koşu ile başlayan futbolcular yapılan dinamik ısınmanın ardından çabukluk çalışması yaptı. Antrenman, dar alan oyununun ardından, şut ve yan top çalışması ile sona erdi. Yapılan antrenmanı Başkan Fatih Mert ve Yönetim Kurulu üyeleri de yakından takip etti. Takımın son durumu hakkında bilgi alana Başkan Mert, teknik direktör Mustafa Kaplan bir süre sohbet ederek transferler hakkında kendisine bilgi verdi. Sarı lacivertliler, Antalya kampı programına bugün yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

TRANSFERE İHTİYAÇ VAR

Süper Lig’de devre arası çalışmalarını Antalya Belek’te sürdüren Ankaragücü’nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan, transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kaplan, “Bizim geçen sene kalan oyuncularımızdan orta sahada Hector, Faty gibi tecrübeli oyuncularımız var. Önde bir tek santrfor Orgill var. Alternatif Alper var bir de Çeçen Sadaev var. Biz hep şunu söylüyoruz. 3. bölgede alternatifli oyuncularımız olması lazım. 2 kenar, 1 santrfor olması lazım. Bizim tercih ettiğimiz mevkiler bunlar. Biz yasağımız kalkmayacak gibi takımdan bir santrfor yapacağız. Orta sahada bizim sıkıntımız yok, savunmada yok. Kaleci Korcan’ın alternatifi var. Korcan sezona iyi bir giriş yaptı. Ona bir gün bir şey olsa elimizde mevcut kadroda tecrübeli kalecimiz yok. Biz geçen sena altyapıda böyle oynattık şimdi fenerbahçe’de oynuyor. Hiç kimse Altay’ın buralara geleceğini düşünmüyordu. Biz ona şansı verdik ve Türk futboluna hizmet ediyor” dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.