Türk Telekom-Galatasaray Nef maçına erteleme kararı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasındaki Türk Telekom-Galatasaray Nef maçı, 10 Mayıs'a ertelendiği duyuruldu.

Türk Telekom-Galatasaray Nef maçına erteleme kararı
Yayınlanma:

Türk Telekom Kulübü, yaptığı açıklamada 30 Nisan Pazar günü planlanan Galatasaray Nef maçının ertelendiğini duyurdu. Bu karar, Türk Telekom'un Avrupa Kupası finalinde İspanya'nın Gran Canaria takımıyla karşılaşacağı 3 Mayıs Çarşamba gününe kadar süre kazanmasını sağlayacak.

Türk Telekom, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında finale yükselmenin gururunu yaşıyor. 7Days Avrupa Kupası yarı finalinde Ukrayna'nın Prometey takımını mağlup ederek finale yükselen Türk Telekom, bu başarıyı Gran Canaria ile yapacağı final maçında taçlandırmak istiyor.

Türk Telekom Kulübü, tüm gücüyle final maçına hazırlanıyor. İspanya'da oynanacak olan bu kritik maçta Türk Telekom, tarihindeki en büyük başarılarından birini elde etmek için mücadele edecek. Başarılı performanslarıyla dikkat çeken takım, final maçında da taraftarlarını gururlandırmak için sahada en iyisini yapacak.

Türk Telekom Kulübü, tüm spor camiasına gösterdiği performans ve başarılarıyla örnek bir takım olmayı sürdürüyor. Final maçında da bu örnekliği sergileyecek olan takım, taraftarlarını gururlandıracak ve Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.