Türk Telekom İzmir’de zorlu sınavda: Aliağa Petkim’le Play-off için kader maçı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 26. Hafta mücadelesinde Ankara temsilcisi Türk Telekom, İzmir temsilcisi Aliağa Petkim’e konuk olacak. Zorlu maç iki takım için de Play-off için hayati öneme sahip.

Türk Telekom İzmir’de zorlu sınavda: Aliağa Petkim’le Play-off için kader maçı
Yayınlanma:

ENKA Spor Salonunda oynanacak maç öncesi iki takımın da Play-off iddiası devam ediyor. İlk 8 takımın Play-off hakkı elde ettiği ligde son 2 maçını kaybeden ve 11 galibiyet ile 14. sırada bulunan Türk Telokom, son maçında Ankara’da bir diğer direkt rakibi Manisa BŞB’ye 83-79 mağlup olarak işini zora sokmuştu.

Aliağa Petkim’le karşılacak olan Türk Telekom, Aliağa deplasmanı sonrasında da 4 maçta ligde üstünde yer alan takımlarla karşılaşacak. Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Beşiktaş Emlakjet ve Darüşşafa Lassa maçları öncesi iddiasını sürdürmek için galibiyet hedefleyen Başkent temsilcisi’nin rakibi Aliğa Petkim ise 12 galibiyetle 9. sırada bulunuyor.

Bir dönem Türk Telekom’u da çalıştıran Burak Gören’in çalıştırdığı İzmir temsilcisi son 3 maçından da mağlup ayrıldı. Evinde 12 maçın 9’unu kazanan Aliağa Petkim, son 2 iç saha maçında ise Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye mağlup oldu.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Türk Telekom 81-79 kazanmıştı. İki takımın son 5 randevusunda ise Türk Telekom 3 kez kazandı. İzmir’de oynanan son maçı da Erdem Can yönetimindeki Türk Telekom 89-70 kazanmaya başarmıştı.

İki takım arasındaki zorlu karşılaşma saat 15.30’da.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.