Türk Telekom siftah yaptı

ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Türk Telekom’a yaprak kıpırdamaya başladı.

Türk Telekom siftah yaptı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Türk Telekom’a yaprak kıpırdamaya başladı. 2021-2022 Sezonunun sona ermesinin ardından kadrosunda bulunun birçok oyuncusu ile yollarını ayıran Başkent ekibi başantrenörlük görevine Erdem Can’ı getirdikten sonra transfer çalışmalarına başladı.

Türk Telekom 2021-2022 sezonu öncesi ilk transferi Bahçeşehir Koleji'nde forma giyen Erkan Yılmaz'ı kadrosuna katarak yaptı. Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Bahçeşehir Koleji forması giyen Erkan Yılmaz'ı renklerimize bağladık. Ailemize hoş geldin Erkan Yılmaz” ifadelerine yer verildi. Erkan'la 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Bahçeşehir Koleji'yle FIBA Avrupa Kupası'nı kazanan 24 yaşındaki forvet oyuncusu, sezonu 6.2 sayı ve 1.8 asist ortalamalarıyla tamamladı. Erkan Yılmaz, özellikle atletik yapısı ile hem içeride hem dışarıda başarılı oyunu ile göz dolduruyor. Takımının FIBA Avrupa Kupası’nı kazanmasında pay sahibi olan oyuncuların başında gelen Erkan, Başkent ekibinin gücüne güç katmaya geliyor. Bizde Anadolu Gazetesi olarak oyuncumuza başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.