Türkoğlu: Mali olarak büyük gelişme gösterdik

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca, Ankara'da düzenlenen Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’na katılan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı (TBF) Hidayet Türkoğlu federasyonun sorunlarını dile getirip çözüm önerilerinde bulundu.

Türkoğlu: Mali olarak büyük gelişme gösterdik
Yayınlanma:
Güncelleme:

MALİ ANLAMDA BÜYÜK GELİŞMELER GÖSTERDİK

Ankara’da Pazartesi günü başlayan ve beş gün sürecek olan çalıştayın üçüncü gününün ardından açıklamalarda bulunan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, federasyon olarak mali anlamda büyük gelişimler gösterdiklerini ifade ederken, “TBF yönetimi olarak göreve geldikten sonra, üç sene içerisinde gerek mali anlamda gerek operasyonlar anlamında büyük bir gelişim sağladık. Sponsorluklarımız büyük ölçüde arttı. Bizimle bu yolda yürüyen iş ortaklarımıza ve sponsorlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Şu anki bütün partnerlerimiz operasyonlarımızdan çok memnunlar. Biz olaylara tek taraflı bakmayan bir federasyonuz. İki kurum birbirine daha fazla nasıl değer katabilir diye düşünen bir yapımız var. Bu anlamda üç sene içerisinde 20’ye yakın yeni sponsoru basketbolumuza kazandırdık ve rakamlarımızı istediğimiz noktaya getirdik” şeklinde konuştu.

ÇOK YARARLI OLACAK

Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nın tüm federasyonlar için yararlı olacağına değinen Türkoğlu, “Biz kendi ayakları üzerinde durabilen ve gerçekten de çok iyi işler yapan bir federasyonuz. Burada TBF olarak örnek oluşturabilecek; antrenör eğitimi, yönetici eğitimi gibi projelerimizi sunduk. Hukuksal anlamda da bakanlığımıza bazı önerilerimiz oldu. Gerek biz, gerekse diğer federasyonlar buradan olumlu sonuçlar çıkartacaklardır ve herkes önümüzdeki yıllarda bulunduğu konumu daha iyi yerlere getirmek için çalışmalarını sürdürecektir. Bu anlamda çalıştayımızın herkes için çok faydalı olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Basın Bülteni

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.