Tuzlaspor hazırlıkları sürüyor

Gençlerbirliği A Milli Takımımızın Dünya Kupası eleme maçları nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Tuzlaspor hazırlıkları sürüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

20 Kasım Cumartesi akşama saat 19.00’da Eryaman Stadı’nda Tuzlaspor ile karşı karşıla gelecek olan Başkentin kırmızı siyahlı ekibi hazırlıklarını bugün Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda top kapma oyunuyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde yapılan gol çalışmasıyla gün tamamlandı. Gol çalışmasında futbolcuların başarılı vuruşları teknik direktör Metin Diyadin’in yüzünü güldürdü.

-001.jpg

ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Gençlerbirliği Kulübü Sportif Direktörü Baki Mercimek ile futbolculardan Ramazan Köse, Kazenga LuaLua ve Blessing Eleke, TED Ankara Koleji kampüsünde öğrencilerle bir araya geldi. Kampüste spor faaliyetlerinde yer alan branşları ziyaret eden futbolcular son olarak futbol sahasında minik futbolcu adaylarıyla buluştu. Neşeli bir ortamda gerçekleşen söyleşide futbolcu adayları, futbolcu ağabeylerine futbolculukla ilgili tüm merak ettiklerini sorma şansı buldu. Sohbetin ardından futbolcular ve öğrenciler birlikte futbol oynadı.

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.