TVOLAF 2. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı

Tüm Voleybol Antrenörleri Federasyonu (TVOLAF) 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara Volley Hotel’de gerçekleştirildi.

TVOLAF 2. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Tüm Voleybol Antrenörleri Federasyonu (TVOLAF) 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara Volley Hotel’de gerçekleştirildi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da genel kurul toplantısına katıldı. Toplantıda Başkanlığa Turgut Okan seçildi.

Başkan Mehmet Akif Üstündağ, Genel Kurul’a katılan davetlilere seslendi. Üstündağ, Kendisinin de bir antrenör kökenli bir federasyon başkanı olarak her zaman antrenörlerin yanında olduğunu ve yanında olmaya edeceğini belirterek, “Tüm antrenörleri birlik ve beraberlik içinde en iyi yerlere taşımak için Türkiye Voleybol Federasyonu’nun kapılarının sonuna kadar açık olduğunu” ifade etti.

Federasyon üye derneklerinden de 7’şer delegenin katılımı ile gerçekleşen seçimde yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Turgut Okan, Şenol Zobooğlu, Onur Gündüz, Serbay Kos, Elçin Şenyurt, Emin Göktürk, Ahmet Karakurt.

Olağan Genel Kurul’un ardından yönetim kurulu toplanarak görev dağlımı yaptı. Yapılan görev dağılımında; Başkan Turgut Okan, Asbaşkan Ahmet Karakurt, Genel Sekreter Şenol Zobooglu, Sayman Mehmet Emin Göktürk, Serbay Kos, Onur Gündüz ve Elçin Şenyurt üye olarak yeni yönetim kurulunda yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.