U-14 Ligi’nde şampiyonlar belli olduğu

TFF Ankara İl Temsilciliği tarafından organize edilen U-14 Ligi’nde sezon birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçların ardından sona erdi.

U-14 Ligi’nde şampiyonlar belli olduğu
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF Ankara İl Temsilciliği tarafından organize edilen U-14 Ligi’nde sezon birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçların ardından sona erdi. Öte yandan U-14 Liginde Ankara’yı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek takımlarımız belli oldu. Ligde oynadıkları maçlar sonunda şampiyon olarak gruplarını ilk sırada bitiren Yaşamkent İlker Spor, Anadolubeyi Spor, Alkula Gençlik Spor, Etimesgut Belediye Spor Ankara’ya temsil edecekler. Bizde Anadolu Gazetesi olarak genç futbolcularımıza başarılar diliyor Başkenti en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyoruz.

DEMİREL’DEN KUTLAMA

Etimesgut Belediyesi U14 futbol takımı kendi liginde Ankara şampiyonluğuna ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. Grubunda oynadığı maçlarda rakiplerinin korkulu rüyası olan kırmızı siyahlı gençler ortaya koydukları futbolla göz doldurdu. Grubunda birbirinden iddialı takımları takımları geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüsleyen U14 takımı Ankara’yı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, U14 takımını ve teknik ekibini başarısından dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.