Üstündağ: Altyapıyı önemsiyoruz

13-21 Temmuz 2019 tarihlerinde İtalya ve Hırvatistan’ın ortaklaşa düzenleyeceği 16 Yaş Altı Bayanlar Avrupa Şampiyonası öncesinde hazırlık kampının ilki Ankara’da başladı.

Üstündağ: Altyapıyı önemsiyoruz
Yayınlanma:
Güncelleme:

13-21 Temmuz 2019 tarihlerinde İtalya ve Hırvatistan’ın ortaklaşa düzenleyeceği 16 Yaş Altı Bayanlar Avrupa Şampiyonası öncesinde, ilk kez Avrupa Şampiyonası’nda görev alacak genç sporcuların birlikte takım uyumunun artırılması ve kampta yer alan sporcuların seviyelerinin görülmesi amacıyla gerçekleştirilen hazırlık kampının ilki Ankara’da başladı. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ millilerimize ziyarette bulundu. Ziyarette; TVF Milli Takımlardan Sorumu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar da yer aldı.

TÜRK VOLEYBOLUNUN GELECEĞİ SİZLERSİNİZ

Hazırlık kampı çalışmaları hakkında bilgiler alan TVF Başkanı Üstündağ, “Sizler Türk voleybolunun geleceği olarak bugün buradasınız. Umuyoruz ki hepiniz başarılı voleybolcular olarak yetişeceksiniz. Federasyon olarak tesislerimiz, antrenörlerimiz ve tüm imkanlarımızı sizlerin başarılı olabilmesi için tüm çabamızla çalışıyoruz. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Sizler gibi değerli, Türk sporuna değer katacak sporcu adaylarına sahibiz. Alt yapı kamplarımızı çok önemsiyoruz. Voleybolun yanında eğitiminize de önem vermeniz gerekiyor. Derslerinizi ihmal etmeyin. Hepinize başarılar diliyorum” dedi. U16 Bayan Milli Takımı hazırlık kampının ikincisi Nisan ayında, üçüncüsü ise; Festival Voleybol ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarının ardından Temmuz ayında gerçekleştirilecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, U16 Bayan Milli Takım hazırlık kampını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.