Üstündağ güven tazeledi

Türkiye Voleybol Federasyonu TVF 5. Olağan Genel Kuruluu Ankara’da yapıldı. 164 oyun 159'unu alan Mehmet Akif Üstündağ yeniden başkanlığa seçildi.

Üstündağ güven tazeledi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Voleybol Federasyonu TVF 5. Olağan Genel Kuruluu Ankara’da yapıldı. 164 oyun 159'unu alan Mehmet Akif Üstündağ yeniden başkanlığa seçildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 5. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleşti. Seçime tek aday olarak giren mevcut TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeniden başkanlığa yeniden seçildi. Genel kurula; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TVF Yönetim Kurulu üyeleri ve delegelerin yanı sıra kulüp yöneticileri, hakemler, antrenörler ile basın mensupları katıldı. Divan Kurulu başkanlığını Cemal Aydın’ın yaptığı genel kurulda faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporu oybirliği ile kabul ve ibra edildi.

226 DELEGE KATILDI

226 delegenin bulunduğu Genel Kurul’da TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, geçerli oyların 159’unu alarak yeniden başkan seçildi. 5 oy ise geçersiz sayıldı. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın yönetim kurulu listesi şöyle, Alper Sedat Aslandaş, Ahmet Göksu, Selahattin Süleymanoğlu, Ayşe Nihan Karaçam Salkaya, Bahar Mert Üçoklar, Suat Baylan, Mustafa Alpaslan, Metin Mengüç, Ersin Yılmaz, Ergün Güler, Yavuz Ölken, Kazım Şahin Gürkan, Bülent Atalar, Ali Osman Özdemir

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ

Genel Kurul’da konuşma yapan Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 17’nci başkanı Mehmet Akif Üstündağ şunları söyledi, “Sayın Divan Kurulu, Sayın Genel Müdürlerim, TMOK üyeleri, federasyon başkanları, kıymetli hazirun, değerli basın mensupları, saygı değer voleybol ailesi hepiniz hoş geldiniz. Bugün 5. Olağan Genel Kurulumuz için toplanmış bulunmaktayız. Ne mutlu bizlere ki, kanunlar gereği olimpiyat oyunlarından sonra yapılması gereken Olağan Genel Kurulumuzu olimpiyatlara katılmış bir camia olarak düzenliyoruz. 2016 yılında yapılan Olağan Genel Kurul’da verdiğimiz sözleri yerine getirmiş bir kardeşiniz olarak karşınızda olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. O gün yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla hepimiz aynı takımdayız diyerek yola çıkmıştık. Bu ülkenin voleybol sevgisine ve camiasına inanan ben ve arkadaşlarım, işte bu güçle yapabileceklerimizin sınırı olmadığını biliyorduk.

Bugün geldiğimiz noktada milli takımların katıldığı her organizasyonda kürsü için mücadele eden, altyapı organizasyonuyla tüm ülkeye yayılan, lisanslı sporcu sayısı her geçen gün artan, kulüpleşmede her geçen gün büyüyen, antrenör ve hakem eğitimlerini sürekli kılmış, sponsorların ilgi odağı haline gelmiş, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan bir federasyonuz” dedi.

VOLEYBOL ÜLKESİYİZ

“Hepimiz Aynı Takımdayız” dedik; Başarıda, mutlulukta, geçmişte, gelecekte, mücadelede, ülkemizi, voleybol severleri esasen tüm spor severleri birleştirmek için emek verdik. Biz camiamızın gücüne inandık ve bu dinamikleri harekete geçirmek için çok çalıştık. Bir hikaye yazmak için yola çıkmıştık ve bu hikayeyi kulüplerimiz, oyuncularımız, hakemlerimiz, antrenörlerimiz, taraftarlarımız hep birlikte yazdık. Yaşadığımız bu güzellikler sayesinde kamuoyu “Biz Voleybol Ülkesiyiz” diyebiliyor; biz de bu gururu yaşıyoruz.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bizim bu görev döneminde yazdığımız en kıymetli hikaye işte budur. Bu hikayeyi daha ileri taşımak için yeniden göreve talibiz. Yeniden olimpiyatlara katılmak istiyoruz. Yeniden uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmak; Yeniden ülkemize voleybol heyecanını yaşatmak istiyoruz, daha çok çocuğumuzu voleybolla buluşturmak istiyoruz. Milli takımlarımızı, tüm sporcularımızı, kulüplerimizi, hakemlerimizi, antrenörlerimizi, tüm paydaşlarımızı, camiamızı daha ileri götürmek için; ben ve arkadaşlarım yeniden göreve talibiz ve sizlerin her zamanki kıymetli desteğini yeniden istiyoruz. Yönetim Kurulum ve kendi adıma en içten teşekkürlerimizi sunuyorum. Bir kusurumuz olduysa affola; hakkınızı helal edin! Hepinizi saygıyla selamlıyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 5. Olağan Genel Kurulu, gündem maddelerinin görüşülmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.