Valencia sakatlığıyla ilgili Jesus ile görüştü

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Enner Valencia dün takımla beraber çalıştı. Milli arayı iyileşme süreciyle geçiren Ekvadorlu yıldız, derbi karşılaşması öncesi Jorge Jesus ile özel görüştü.

Valencia sakatlığıyla ilgili Jesus ile görüştü
Yayınlanma:

Fenerbahçe’nin golcüsü Enner Valencia Jorge Jesus ile görüştü. Sakatlık durumu belirsiz olan Ekvadorlu yıldız Enner Valencia, takımın dün yaptığı antrenmanda takımla çalıştı. Lige verilen milli arayı tedavi süreci ile geçiren Enner Valencia’nın Jesus’a “Kendimi iyi hissediyorum. Ağrım olsa bile sezonun en önemli maçında takımı yalnız bırakamam” dediği öğrenildi.

Bu sezen golleriyle Fenerbahçe’ye büyük katkı sağlayan Valencia, Beşiktaş derbisi öncesinde çok istekli. Ligde 21 maçta 25 gol atarak harika bir performans sergileyen tecrübeli golcü, Alanya deplasmanından bu yana sakat durumda bulunuyor.

JORGE JESUS’LA GÖRÜŞTÜ

Ekvadorlu golcünün kendini iyi hissederek Jorge Jesus ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Valencia’nın Jesus’a , “Sezonun en önemli maçında takımı yalnız bırakamam. Şu anda durumum gayet iyi. Takım antrenmanlarını kaçırsam da kondisyon açısından eksiğim yok. Ağrım olsa bile derbide sahadaki yerimi almak, mutlaka oynamak istiyorum” dediği kaydedildi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.