Wilfred Zaha kimdir? Zaha hangi takımda? Zaha Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Wilfred Zaha ismi Fenerbahçe gündeminde. Fenerbahçe Zaha transferi için harekete geçti. Peki Wilfred Zaha kimdir? Zaha hangi takımda? Zaha Fenerbahçe'ye mi geliyor? İşte cevaplar...

Wilfred Zaha kimdir? Zaha hangi takımda? Zaha Fenerbahçe'ye mi geliyor?
Yayınlanma:

Fenerbahçe, Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace’taoynayan Wilfred Zaha ile ilgileniyor. Yıldız oyuncunun menajeri dün akşam Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda görüntülendi. Bu gelişmeler üzerine, Wilfred Zaha kimdir? Zaha hangi takımda? Zaha Fenerbahçe'ye mi geliyor? soruları sorulmaya başlandı.

Fenerbahçe yönetimi Zaha’nın menajerini Trabzonspor maçı öncesi stadyuma davet etti. Yıldız oyuncunun menajeri Trabzonspor maçını tribünden takip etti. 30 yaşındaki Zaha’nın ismi uzun yıllardır Premier Lig ekiplerinin radarında bulunuyordu.

Zaha Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Wilfred Zaha’nın Crystal Palace ile olan sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Fenerbahçe önümüzdeki yaz transfer dönemi çalışmalarına başladı. Fenerbahçe Fildişili yıldız Zaha için ilk çalışmalarına başladı. Zaha, 6 milyon 750 bin sterlinlik maaşı ile Crystal Palace’ın en çok maaş alan oyuncusu konumunda.

Zaha bu sezon takımıyla 27 maça çıkarak 7 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Önce Ryan Kent şimdi Wifred Zaha

Fenerbahçe’nin daha önce Ryan Kent ile ilgilendiği de basına sızmıştı. Yaz transfer döneminde hareketli saatler geçirecek olan sarı-lacivertliler, Wilfred Zaha transferini gerçekleştirmek için çalışmaları sürdürüyor.

Wilfred Zaha kimdir?

Crystal Palace FC takımında Forvet mevkinde forma giyen Wilfried Zaha, 10 Kasım 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. 180 cm boyunda ve 66 kilo olan Wilfried Zaha, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 27 maça çıkan Wilfried Zaha, 5 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Wilfried Zaha, bu sezon 2 asist ve 7 gol katkısı ile oynamaktadır. Zaha uzun yıllardır İngiltere Premier Lig'de oynamaktadır. Manchester United ile de geçtiğimiz yıllarda ismi anılan Zaha'nın transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olabileceği konuşuluyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum