Yıldızlarından yoksun Galatasaray, Konyaspor karşısında: Galatasaray-Konyaspor karşılaşması sürprize açık!

Galatasaray Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor'u ağırlıyor. Sarı-kırmızılılarda eksikler dikkat çekerken, 'Aslan' evinde liderlik takibini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Yıldızlarından yoksun Galatasaray, Konyaspor karşısında: Galatasaray-Konyaspor karşılaşması sürprize açık!
Yayınlanma:

Galatasaray, eksik listesinin kabarık olduğu akşamda RAMS Park'ta Konyaspor'u konuk edecek. Galatasaray ile Konyaspor, bu akşam Süper Lig tarihindeki 45. karşılaşmalarına çıkacaklar.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 44 maçta Galatasaray 31 kez galip gelirken, Konyaspor ise 5 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Taraflar arasında 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Gol sayılarına bakıldığında Galatasaray'ın 83 golüne, Konyaspor'un 30 golle karşılık verdiği görülüyor.

GALATASARAY EVİNDE KONYA'YA KAYIPSIZ

Galatasaray, evinde Konyaspor'a karşı hiç maç kaybetmedi. İstanbul'da gerçekleşen 22 lig maçından 18'ini Galatasaray kazanırken, 4'ü berabere sonuçlandı. Konuk ekip Konyaspor, bu deplasman maçlarında 16 gol atarken, ev sahibi Galatasaray ise 51 golle rakibine karşılık verdi.

İki takım arasında lig tarihindeki en farklı skorlu maç, 2007-2008 sezonunda cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşma oldu ve Galatasaray'ın 6-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Konyaspor'un kazandığı 5 maçtan biri 2-0, ikisi 1-0, biri 2-1 ve diğeri de 4-3'lük skorlarla gerçekleşti.

GALATASARAY EKSİKLER KERVANI

Galatasaray'da Konyaspor karşılaşması öncesi eksikler dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılarda sakatlıklar, cezalılar ve milli takım kampında olan oyuncuların sayısı bir hayli fazla. Okan Buruk'un bu akşamki kadro tercihleri merak konusu...

Galatasaray'da eksikler şu şekilde:

M.Icardi, Oliviera, D.Sanchez, C.Bakambu, H.Ziyech, S.Boey, L.Toreira.

Cimbom Konyaspor karşılaşmasında forvetlerinde de yoksun. Uzun süredir Icardi'nin arkasında forma bekleyen Bakambu, Icardi'nin sakatlığında milli takıma çağrıldı. Bakambu ve Icardi ikilisinden yararlanamayacak Galatasaray'da ön bölgede Zaha veya Barış Alper'in oynaması bekleniyor.

GALATASARAY'IN 11'İ:

Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, K.Demirbay, Ndombele, Kerem Aktürkoğlu, D.Mertens, Zaha, Halil Dervişoğlu

Galatasaray-Konyaspor karşılaşması saat 19.00'da RAMS Park'ta başlayacak...

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.