Yavaş: Ankaragücü benim için değerli

MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Yavaş: Ankaragücü benim için değerli
Yayınlanma:
Güncelleme:

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ANKARAGÜCÜ BENİM İÇİN DEĞERLİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ankaragücü benim için çok değerlidir. Şimdiden çalışmalarımızı yapmamız gerekiyor. Gerek altyapı gerek ise gelecek sezon planlamasına başlamalıyız. Ligde kalan 6 haftada alınacak puanlar ligde konumumuzu yukarılara taşıyacaktır” ifadelerini kullandı. Kalıcı yatırımların, projelerin olmasını gerektiğini belirten Yavaş, “Ankaragücü Yönetim Kurulumuz ile projeler üreteceğiz. Şehrimizin gözbebeği için çalışmalara başlamamız gerekiyor. Alınan galibiyetlerde çok mutlu oluyoruz” dedi.

ankaragucu1-009.jpg

FORMA HEDİYE ETTİ

Ankara halkının Ankaragücü ile iç içe olması şehir için çok pozitif bir durum olduğunu belirten Başkan Mehmet Yiğiner, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Ankaragücü sevgisini biliyoruz. Şehrimizde sinerjiyi yakalayarak takımımızı hep beraber yukarılara taşımalıyız. Sayın Mansur Yavaş, gerek projeleri gerek destekleri ile bu sinerjide büyük rol alacaktır” ifadelerini kullandı. Ziyarette Başkan Mehmet Yiğiner ve Başkan Yardımcısı Metin Akyüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a futbolcuların imzaladığı 06 numara ‘Mansur Yavaş’ yazılı forma, sarı lacivert özel yapım tespih ve çiçek takdim etti.
 

ankaragucu2-004.jpg

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.