Yılmaz: Çok iyi bir futbol oynadık

Ankara Keçiörengücü teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Beyçimento Bandırmaspor'u 3-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yılmaz: Çok iyi bir futbol oynadık
Yayınlanma:

Ankara Keçiörengücü teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Beyçimento Bandırmaspor'u 3-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Basın toplantısına öncelikle "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat edenlere Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dileyerek başlayan Yılmaz, “Geride kalanlara da başsağlığı diliyorum Allah bir daha böyle bir afeti ülkemize yaşatmasın” dedi.

Maçın tamamında üstün bir oyun sergilediklerini belirten Yılmaz, "Çok iyi bir futbol oynadık, her yerde biz bastık ve 3 golle 3 puanı aldık. Üstelik ilk yarı beş tane net pozisyon bulduk, bir tane penaltı kaçırdık fakat en önemlisi bizim oyunu hiç bırakmamamız. O arzu ve istekle devamlı mücadelenin içinde olmamız bu galibiyeti getirdi. Bundan sonraki maçlarda da bu şekilde oynayıp inşallah bu hafta oynayacağımız deplasmandaki Erzurum maçından da galip gelerek yukarılarda kalmayı, ilk iki içerisinde oynamayı da Allah bize nasip eder” değerlendirmesinde bulundu. Bütün ekiple aynı gayret içerisinde olduklarını kaydeden Yılmaz, “İnşallah bundan sonra da galibiyetlerle dönüp bizim de bugüne kadar istediğimiz üst lige çıkmak nasip olur” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.