Yunan yıldız Tasos MKE Ankaragücü’nde

Spor Toto Birinci Lig 2021-2022 Sezonunu 70 puanla şampiyon tamamlayıp Süper Lig’e yükselen MKE Ankaragücü iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Yunan yıldız Tasos MKE Ankaragücü’nde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig 2021-2022 Sezonunu 70 puanla şampiyon tamamlayıp Süper Lig’e yükselen MKE Ankaragücü iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Sarı lacivertli ekip özel izinle Ankara’ya getirdiği Yunanistan kulübü Panathinaikos’ta forma giyen Anastasios Chatzigiovanis ile sözleşme imzaladı.

İmza törenine MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve Futbol Koordinatörü Emre Yıldız da katıldı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Kulübümüz, Panathinaikos Athen kulübünde forma giyen başarılı sağ kanat oyuncusu Anastasios Chatzigiovanis (Tasos) ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayarak, yeni sezon transfer çalışmalarına başladı” denildi.

Yunanistan A Milli takımından özel izin alarak sözleşme imzalayan Anastasios Chatzigiovanis ta imza töreninde yaptığı açıklamada, “Ankaragücü gibi büyük bir camiaya geldiğim için büyük mutluluk duyuyorum. Ankaragücü taraftar videolarını izlediğimde sahaya çıkıp bu büyük takımın parçası olmak istedim. Beni burada en iyi şekilde ağırlayan Ankaragücü yetkililerine ve Ankaragücü medya ekibine teşekkür ederim" dedi. Yunanistan Milli Takımı'nda görev alan ve geçen sezon Panathinaikos'ta toplam 31 maçta forma giyen Yunan futbolcu 3 gol atarken, 5 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.