Ziraat 3 puanla dönüyor

Efeler Ligi 7. Hafta mücadelesinde Ziraat Bankası deplasmanda İkbal Afyon Belediye Yüntaş’ın konuğu oldu.

Ziraat 3 puanla dönüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Efeler Ligi 7. Hafta mücadelesinde Ziraat Bankası deplasmanda İkbal Afyon Belediye Yüntaş’ın konuğu oldu. Veysel Eroğlu Spor Salonunda oynanan Erdal Akıncı ve Yasin Okumuş hakem ikilisinin yönettiği mücadele 1 saat 48 dakika sürdü. Zorlu mücadeleyi kırmızı beyazlılar 3-1 kazanarak haftayı üç puanla kapattı.

ZİRAAT İYİ BAŞLADI

Mücadeleye iyi başlayan Ziraat Bankası file önünde rakibini etkili bloklarla durdurarak bu seti 25-21 alıp 1-0 öne geçti. İlk sette olduğu gibi Enes Atlı ve Michal Finger’la sayılar üreten Ziraat Bankası seti 25-18 alarak mücadelede durumu 2-0 getirdi. Bu sette özellikle savunmada çok iyi mücadele eden kırmızı beyazlılar pasör Nikola Jovovic’e iyi top getirince seti kolay kazandı.

11 PUANA YÜKSELDİ

Üçüncü sette maça tutunmak isteyen İkbal Afyon Yüntaş Belediye çekişmeli geçen bu seti 31-29 alarak maça tutunmayı başardı. Büyük çekişmenin yaşandığı setin son bölümünde file önünde daha az hata yapan ev sahibi seti kazanarak umutlarını dördüncü sete taşıdı. Karşılıklı sayılarla başlayan dördüncü sete başından sonuna kadar ağırlığını koyan bir Ziraat Bankası vardı. İyi servis atıp iyi savunma yapan kırmızı beyazlılar bu seti 25-14 alarak rakibini 3-1 yenerek karşılaşmadan galip ayrılan taraf olurken puanını 11’e yükseltti.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.