Ziraat Bankası, Bursa’ya kredi vermedi

AXA Sigorta Efeler Ligi 19. hafta mücadelesinde zirve mücadelesi veren Ziraat Bankası, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nü konuk etti.

Ziraat Bankası, Bursa’ya kredi vermedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkent Voleybol Salonunda oynanan karşılaşmayı Ziraat Bankası 3-1 kazanarak haftayı üç puanla kapattı. Ozan Çağı Sarıkaya ile Erkan Sarı hakem ikilisinin yönettiği mücadele 1 saat 39 dakika sürdü. Alınan galibiyetle Ziraat Bankası puanını 37’ye yükseltti.

Büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan mücadeleye Ziraat Bankası iyi başladı oyunda temponun düşmediği ilk sette iyi servis atan konuk Bursa BBSK bu seti 24-26 alarak 0-1 öne geçti. İkinci sette bu kez Ziraat Bankası’nın büyük üstünlüğü vardı. Etkili servis atıp etkili hücum eden Başkent ekibi rakibin oyundan düşmesini fırsat bilerek açık farkla sezi 25-13 alarak durumu 1-1’e getirdi.

Üçüncü sette çekişme ve heyecan sürdü. Birbirine üstünlük kurmakta zorlanan takımların mücadelesinden seti 25-23 alarak ayrılan Ziraat Bankası durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette rakibinin geri dönmesine izin vermeyen kırmızı beyazlılar Efeler Ligi’nin en skorer ismi olan Yadrian Escobar ile hem etkili servis attı hem de köşe hücumlarından etkili olunca seti 25-20 maçı da 3-1 kazanarak haftayı üç puanla kapattı. Alınan galibiyetle Ziraat Bankası puanını 37’ye yükseltti.

ziraat-bankasi-41-001.jpg

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.