Ziraat Bankası eli boş döndü

Efeler Ligi 14.hafta mücadelesinde Ziraat Bankası, İstanbul Büyükşehir Belediye’nin konuğu oldu. Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksinde oynanan mücadeleyi İstanbul Büyükşehir Belediye 3-1 kazandı.

Ziraat Bankası eli boş döndü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Efeler Ligi 14.hafta mücadelesinde Ziraat Bankası, İstanbul Büyükşehir Belediye’nin konuğu oldu. Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksinde oynanan mücadeleyi İstanbul Büyükşehir Belediye 3-1 kazandı. Setler; 25-22, 21-25, 25-23, 25-20 İstanbul Büyükşehir Belediye lehine sonuçlandı. Erdal Akıncı ve Seçkin Yener hakem ikilisinin yönettiği mücadele 1 saat 51 dakika sürdü. Büyük çekişmeye sahne olan mücadele ilk seti file önündeki üstün oyunuyla ev sahibi İstanbul Büyükşehir Belediye 25-22 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette Ziraat Bankası üstünlüğü vardı. Kırmızı beyazlılar bu sette file önünde iyi hücum edip savunmada da hata yapmayınca bu seti 25-21 alarak durumu 1-1’e getirdi.

Üçüncü sette yeniden üstünlüğü ele alan ev sahibi İstanbul Büyükşehir Belediye güçlü rakibi karşısında setin sonunda az hata yapınca bu 25-23’lük set skoruyla 2-1 öne geçti. Dördüncü sette her iki takımda iyi servis atarak başladı. Setin ilerleyen bölümlerinden köşe hücumlarında çok top öldüren ve iyi servis atmaya devan eden İstanbul Büyükşehir Belediye bu seti 25-20 maçı da 3-1 kazanarak zorlu maçtan üç puanla ayrılan takım oldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.