Ziraat Bankası evinde kayıp

Voleybol Birinci Lig B Grubunda mücadele eden Ziraat Bankası Voleybol Takımı evinde ligin iddialı ekiplerinden Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı’na 3-1 yenildi.

Ziraat Bankası evinde kayıp
Yayınlanma:
Güncelleme:

Voleybol Birinci Lig B Grubunda mücadele eden Ziraat Bankası Voleybol Takımı evinde ligin iddialı ekiplerinden Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı’na 3-1 yenildi. Ankara Beştepe Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ekip konuk Sorgun Belediyespor oldu. Set başında aldığı sayılarla 3-1 öne geçen Sorgun Belediyespor karşısında Ziraat Bankası maçın ilk teknik molasına 12-10 önde girdi ve ilk seti 25-22 kazandı.

BÜYÜK ÇEKİŞME

Maçın 2’inci seti karşılıklı sayılarla başladı. Bu setin teknik molasına da ev sahibi Ziraat Bankası 12-11 önde girmeyi başardı. Teknik moladan iyi dönen Sorgun Belediyespor Bulgar Oyuncusu Zhulien’in smaçlarıyla önce rakibini yakaladı, sonra da farkı açarak ikinci seti 18-25 kazanmayı bildi. Maçın üçüncü setine de iyi başlayarak teknik molaya da 12-10 önde giren konuk ekip seti 25-22 kazanarak maçta 2-1 öne geçti.

ziraat-bankasi-2.jpg

GEORGİEV YILDIZLAŞTI

Maçın son setine Ziraat Bankası iyi başladı ve son teknik molaya 12-10 önde giren taraf oldu. Teknik mola sonrası toparlanan Sorgun Belediyespor önce 17-15 öne geçti. Bu üstünlüğünü setin sonuna kadar devam ettiren konuk ekip son seti de 25-18 kazanarak Ankara’dan 3 puanla dönmesini bildi. Aldığı bu galibiyetle puanını 7 ye yükselten Sorgun Belediyespor, grubunda 8 puanı bulunan Erzurum Palandöken Belediyespor’un ardından ikinciliğe yerleşti. Maçın yıldızı, aldığı 45 topun 25’ini öldüren, 3 blok ve 6 direk sayı alan Zhulien Diqnov Georgiev oldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.