Ziraat Bankkart bir başka

Başkent temsilcisi Ziraat Bankart Efeler Ligi 22. Hafta mücadelesinde deplasmanda İzmir temsilcisi Altekma’nın konuğu oldu.

Ziraat Bankkart bir başka
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkent temsilcisi Ziraat Bankart Efeler Ligi 22. Hafta mücadelesinde deplasmanda İzmir temsilcisi Altekma’nın konuğu oldu. Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanan bir saat 35 dakika süren mücadeleyi Sadettin Deneri ve Eyüpcan Kayısoğlu hakem ikilisi yönetti. Birinci ve üçüncü setin büyük çekişmeye sahne olduğu mücadeleyi Ziraat Bankkart 3-0 kazanarak haftayı üç puanla kapattı. Ziraat’li Efeler galibiyetle puanını 32’ye yükseltti. Ziraat Bankkart almış olduğu 3 puanla galibiyet serisini 9 maça çıkarttı.

Ziraat Bankart ile Altekma arasındaki mücadeleye büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Ligde zirve mücadelesi veren Başkent ekibi ilk sette çok zorlandı. İki takımında farkı bir türlü açamadığı bu setin son bölümünde serviste hata yapmayan ve etkili hücumlarla top öldüren kırmızı beyazlılar bu seti 24-26 alarak 0-1 öne geçti. Başkent ekibi bu sette özellikle Hollandalı çaprazı Wouter Ter Maat ile top öldürerek seti almayı başardı.

İkinci sette Ziraat Bankası rahat bir oyun ortaya koydu. Gerek serviste gerekse savunmada etkili olan kırmızı beyazlılar Wouter Ter Maat ve Van Garderen ile etkili hücumlar yaparak seti 18-25 alarak 0-2 öne geçti. Üçüncü sette çekişme setin son bölümüne kadar devam etti. Savunmada kusursuza yakın bir performans ortaya koyup orta hücumlardan aldığı sayılarla seti 22-25 maçı da 0-3 kazanarak parkeden üç puanla ayrılan taraf oldu.

SALON: Atatürk Voleybol Salonu

HAKEMLER: Sadettin Deneri-Eyüpcan Kayısoğlu

ALTEKMA: Ahmet Tümer, Oliveira Müniz, Maksim Bujulcevic, Oğuzhan Tarakcı, Hugo Hmacher, Yunus Emre Tayaz (Mehmet Özbek(L), Hüseyin Şahin)

ZİRAAT BANKKART: Wouter Ter Maat, Van Garderen, Bedirhan Bülbül, Muhammet Ertuğrul, Halil İbrahim Yücel, Arslan Ekşi (Berkay Bayraktar (L) Burakhan Tosun, Emin Gök)

SETLER: 24-26,18-25, 22-25

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.