Ziraat Bankkart evinde kayıp

Ziraat Bankkart, CEV Şampiyonlar Ligi B Grubunda üçüncü maçında Rusya temsiclisi Dinamo Moskova’yı konuk etti.

Ziraat Bankkart evinde kayıp
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ziraat Bankkart, CEV Şampiyonlar Ligi B Grubunda üçüncü maçında Rusya temsiclisi Dinamo Moskova’yı konuk etti. Grup lideri olarak Dinamo Moskova karşısına çıkan Ziraat Bankkart rakibine 3-0 mağlup olarak gruptaki ilk yenilgisini aldı. Başkent Voleybol Salonunda oynanan Aleksandar Vinaliev (Bulgaristan) Aleksandar Petrovic (Sırbistan) hakem üçlüsünün yönettiği ve bir saat 21 dakika süren mücadelenin setleri 12-25, 20-25, 22-25 Dinamo Moskova lehine sonuçlandı.

CEV kupası üçüncü maçında Ziraat Bankkart evinde Rusya’nın Dinamo Moskova takımını konuk etti. Mücadeleye Moskova etkili servis atarak başladı. Hem savunmada hem de hücumda Ziraat Bankkart’ın basit hatalarını iyi değerlendiren konuk ekip bu seti onüç sayı farkla 12-25 alarak 0-1 öne geçti.

İkinci sette toparlanan Ziraat Bankkart setin ortalarına doğru güçlü rakibi ile başa baş bir mücadele ortaya koydu. Setin final bölümünde savunmada basit hatalar yapan Ziraat Bankkart, hücumda rakip takımın bloklarını geçemeyince bu seti de Dinamo Moskova 20-25 alarak 0-2 öne geçti.

Üçüncü set daha çekişmeli bir set oldu. İki takımda setin sonuna kadar mücadeleyi bırakmadı. Ziraat Bankkart Martin Atanasov, Wouter Ter Maat ile etkili olurken konuk ekipte Denis Bogdan, Maksim Belegortsev son bölümde sahneye çıkarak takımları adına yıldızlaştı. Set sonunda etkili servisler atan Moskova bu seti 22-25 alarak maçtan 0-3 galip ayrılmasını bildi. Temsilcimiz, grubundaki dördüncü maçında 25 Ocak salı günü sahasında Polonya’nın Projekt Warszawa takımını konuk edecek.

ziraat-bankkart-2.jpg

SALON: Başkent Voleybol Salonu

HAKEMLER: Aleksandar Vinaliev (Bulgaristan) Aleksandar Petrovic (Sırbistan)

SETLER: 12-25, 20-25, 22-25

SÜRE: 1 saat 21 dakika

ZİRAAT BANKKART: Martin Atanasov, Wouter Ter Maat, Bedirhan Bülbül, Arslan Ekşi, Faik Samed Güneş, Oreol Camejo (Berkay Bayraktar) Halil İbrahim Yücel, Bennie Tuinstra)

DINAMO MOSKOVA: Yaroslav Podlesnykh, Pavel Pankov, Denis Bogdan, Maksim Belegortsev, Tvestan Sokolov, Vady Likhosherstov (Lauri Kerminen(L) Cheslavs Sventitskis, Anton Semyshev)

Kaynak:Basın Bülteni

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.