Ziraat Bankkart set alamadı

Ziraat Bankkart Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 5. haftanın son maçında deplasmanda Galatasaray HDI Sigorta’ya 3-0 yenildi.

Ziraat Bankkart set alamadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ziraat Bankkart Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 5. haftanın son maçında deplasmanda Galatasaray HDI Sigorta’ya 3-0 yenildi Galatasaray HDI Sigorta üstünlüğü altında geçen ve TRT SPOR2'den yayınlanan mücadelenin setleri 25-22, 25-21 ve 25-22 sona erdi.

KOLAY GALİBİYET

Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan ve 88 dakika süren mücadeleyi İlhami Şenyurt ve Esat Danzili hakem ikilisi yönetti. Mücadelenin başından sonuna kadar Galatasaray HDİ Sigorta üstünlüğü altında geçerken Ziraat Bankkart bir varlık gösteremedi. Filenin Aslanları, karşılaşmadan 3-0’lık net bir skorla galip ayrılarak galibiyet serisini sürdürdü. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 10’a yükseltirken Ziraat Bankkart ise 2 galibiyet 3 yenilgi sonrası 6 puanla dokuzuncu sırada kendine yer buldu altıncı hafta öncesi.

GALATASARAY DÖRDÜNCÜ

Bu maçta Galatasaray adına ön plana çıkan 19 sayıyla oynayan Brezilyalı Torres olurken setlerde rahat bir oyun ortaya koyan Galatasaray zorlanmadan parkeden galip ayrıldı. Üç set boyunca rakibini 21’li sayılarda tutan sarı kırmızılı ekip kolay bir galibiyet alarak ligde 4’üncü sırada bulunuyor. Buna karşın Ziraat Bankkart ise Wouter Ter Maat’ın köşe hücumlarındaki performansı takımının galibiyeti için yeterli olmadı.

SALON: Burhan Felek

HAKEMLER: İlhami Şenyurt, Esat Danzili

GALATASARAY HDI SİGORTA: Vahit Emre Savaş, Selçuk Keskin, Burutay Subaşı, Doğukan Ulu, Torres, Batuhan Avcı (Burak Mert, Yasin Aydın, Ertuğrul Gazi Metin)

ZİRAAT BANKKART: Emin Gök, Arslan Ekşi, Van Garderen, Bedirhan Bülbül, Ter Maat, Atanasov (Çağatay Kır, Muhammet Ertuğrul, Halil İbrahim Yücel, Berkay Bayraktar)

SETLER: 25-22, 25-21, 25-22

SÜRE: 88 dakika (29, 29, 30)

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.