Ziraat Bankkart set vermedi

Ziraat Bankkart, AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonunun 19.hafta mücadelesinde evinde 36 puan 12 galibiyetle 4.sırada yer alan Arkas Spor ile karşı karşıya geldi.

Ziraat Bankkart set vermedi
Yayınlanma:

Ziraat Bankkart, AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonunun 19.hafta mücadelesinde evinde 36 puan 12 galibiyetle 4.sırada yer alan Arkas Spor ile karşı karşıya geldi. Başkent Voleybol Salonunda oynanan mücadeleyi Ziraat Bankkart 25-22, 25-22, 25-22 set sonuçlarıyla 3-0 kazanarak galibiyet sayısını 17’ye yükseltip 48 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Zirve mücadelesi veren Ziraat Bankkart ile Arkas Spor arasında Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan ve 1 saat 37 dakika süren mücadeleyi Yavuz Akdemir ile Alı Sarıkuzu hakem ikilisi yönetti. Maç öncesi Ziraat Bankkart’lı oyuncular 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için “Acımız Büyük, Milletimizin başı sağ olsun” pankartı ile saygı duruşunda bulundular.

Ziraat Bankkart ile Arkas Spor arasındaki mücadele karşılıklı sayılarla başlarken setin final bölümünde oyuna ağırlığını koyan Başkent ekibi Wouter Ter Maat ile etkili olup 29 dakika süren seti 25-22 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette karşılıklı hücum sayıları başladı. Her iki takımda bu sette kaçırdıkları servislerle öne çıkarken setin sonunu iyi oynayan Ziraat Bankkart 27 dakika süren seti 25-22 alarak durumu 2-0’a etirdi.

Üçüncü set tıpkı birinci ve ikinci setin kopyası şeklinde geçti. Arkas Spor oyuna tutunmak için hata yapmamaya çalışırken, rüzgarı arkasına alan Ziraat Bankkart rakibine göz açtırmadı. Hem hücumda hem savunmada kusursuz oynayan kırmızı beyazlılarda kaptan pasör Arslan Ekşi takımını kusursuz bir orkestra şefi yönetti. Setin final bölümünde hata yapmayan Başkent ekibi 28 dakika süren bu seti de 25-22 alarak parkeden 3-0 galip ayrılmasını bildi.

SALON: Başkent Voleybol Salonu

HAKEMLER: Yavuz Akdemir, Ali Sarıkuzu

ZİRAAT BANKKART: Bedirhan Bülbül, Arslan Ekşi, Juantorena, Burakhan Tosun, Ter Maat, Atanasov (Berkay Bayraktar, Tuinstra, Oğulcan Yatgın)

ARKAS SPOR: Burutay Subaşı, McDonnell, Ulaş Kıyak, Hoag, Mustafa Cengiz, Oğuzhan Tarakçı (Caner Dengin, Lagumdzija, Bertuğ Öndeş, Enes Atlı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.