Ziraat Bankkart set vermedi

AXA Sigorta Efeler Ligi 3.hafta mücadelesinde Ziraat Bankası, Başkent Voleybol Salonu'nda Haliliye Belediye'yi konuk etti. Baştan sona Başkent ekibinin üstünlüğü altında geçen mücadele sonunda Ziraat'li Efeler rakibine set vermeden mücadeleyi 3-0 kazandı.

Ziraat Bankkart set vermedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mücadelenin setleri; 25-17, 22-22, 25-18 Ziraat Bankkart lehine sonuçlandı.

ziraat-bankkart-4.jpg

ZİRAAT’TEN ETKİLİ SERVİS

Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan ve 1 saat 22 dakika süren mücadeleyi Zeki Bocutçu ve Tolgahan Dinçer hakem ikilisi yönetti. Mücadeleye fırtına gibi başlayan Ziraat Bankkart etkili servis atıp iyi savunma yaptıktan sonra köşe hücumlarından Wouter Ter Maat ve Martin Atasanov ile sayılar bularak seti 25-17 alarak 1-0 öne geçti. Bu sette özellikle savunmada hatasız oynayan Ziraat Bankkart pasör Arslan Ekşi’nin takımı iyi yönetmesiyle rakibini oyundan düşürüp seti kolay kazandı.

OYUNDAN DÜŞTÜLER

İkinci sette yine Ziraat Bankkart üstünlüğü altında geçti. Setin ortalarına kadar başa baş giden mücadelenin son anlarından iyi servis atan kırmızı beyazlılarda Wouter Ter Maat köşe hücumlarından bulduğu sayılarla seti takımına 25-222  kazandırıp durumun 2-0’a gelmesini sağladı. Üçüncü sette oyundan iyice düşen Haliliye Belediyespor ilk teknik molaya kadar direndiği setin sonunda çok hata yapınca Başkent ekibi bu seti 25-18 maçı da 3-0 kazanarak parkeden üç puanla ayrıldı.

SALON: Başkent Voleybol Salonu

HAKEMLER: Zeki Bocutçu-Tolgahan Dinçer

SETLER: 25-17, 22-22, 25-18

SÜRE: 1saat 22 dakika

ZİRAAT BANKASI: Martin Atanasov, Wouter Ter Maat, Maarten Van Garderen, Bedirhan Bülbül, Arslan Ekşi, Emin Gök (Zeka Çağatay Kır(L)

HALİLİYE BELEDİYE: Enes Atlı, Astengo Bisset, Cüneyt Dağcı, Akif Yurtsal, Yosvany Cordonnel, Ali Samet İçmegiz (Metin Durmuş(L) Mert Tetik, Bünyamin Aslan)

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.