Ziraat Bankkart set vermedi

Ziraat Bankkart AXA Sigorta Efeler Ligi 25. hafta mücadelesinde Arhavi Voleybol’u konuk etti. Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan bir saat iki dakika süren mücadeleyi Ayşim Erginay ve Hatice Özmen Yıldız hakem ikilisi yönetti.

Ziraat Bankkart set vermedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Genç oyuncularından kurulu bir kadro ile sahaya çıkan Ziraat Bankkart Başkent Voleybol Salonunda oynanan mücadeleyi 3-0 kazandı.

Baştan sona Ziraat Bankkart üstünlüğü şeklinde mücadelenin setleri 25-5, 25-14, 25-10 Başkent ekibi lehine sonuçlandı. İlk sere fırtına gibi giren Ziraat zayıf rakibi karşısında etkili servisler atarak bu seti yirmi sayı farkla 25-5 alarak 1-0 öne geçti.

ziraat-bankart-41.jpg

Üstünlüğünü ikinci sette de sürdüren Ziraat Bankart hem savunmada hem de hücumda etkili oyununu sürdürüp seti 25-14 alarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sette ilk iki setin kopyası şeklinde geçti. Başkent ekibi zorlanmadığı bu seti de 25-10 alarak mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Ziraat Bankkart almış olduğu galibiyetle puanını 53’e yükseltti. Ziraat’li Efeler almış olduğu 3 puanla galibiyet serisini 16 maça çıkarttı ve rekor galibiyet serisini sürdürdü.

SALON: Başkent Voleybol Salonu

HAKEMLER: Ayşim Erginay -  Hatice Özmen Yıldız

ZİRAAT BANKKART: Martin Atanasov, İzzet Alp Akkuş, Cafer Kirkit, Muhammet Ertuğrul, Burakhan Tosun, Yusuf Eken (Can Ayvazoğlu(L) Halil İbrahim Yücel)

ARHAVİ VOLEYBOL: Seymen Şenyüzlü, Oğuzhan Altıntaş, Anıl Tatar, Fahri Saraç, Hüseyin Baykal, Bilal Tatar, Baran Yılmaz (CengizTuna İnanç(L)

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.