Ziraat Bankkart’tan bir galibiyet daha

Ziraat Bankkart AXA Sigorta Efeler Ligi 11. haftasının erteleme mücadelesinde Bankkart, Sorgun Belediye’yi konuk etti.

Ziraat Bankkart’tan bir galibiyet daha
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ziraat Bankkart AXA Sigorta Efeler Ligi 11. haftasının erteleme mücadelesinde Bankkart, Sorgun Belediye’yi konuk etti. Başkent Voleybol Salonunda oynanan mücadeleyi Ziraat Bankkart 3-1 kazandı. Karşılaşmanın setleri; 25-22, 20-25, 25-11, 25-20 Ziraat Bankkart lehine sonuçlandı. Ziraatli Efeler almış olduğu galibiyetle puanını 50’ye yükseltti. Kırmızı beyazlılar almış olduğu 3 puanla galibiyet serisini 15 maça çıkarttı ve rekor galibiyet serisini sürdürdü.

Ligde yakaladığı galibiyet sayısı ile bir rekor kıran Ziraat Bankkart erteleme maçında Sorgun Belediyespor’u ağırladı. İlk sete fırtına gibi giren Başkent ekibi Martin Atanasov ve Wouter Ter Maat ile etkili servis atıp etkili hücumlarla bu seti 25-22 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette bu kez Sorgun Belediyespor üstünlüğü vardı. Konuk ekip savunmada kusursuza yakın bir performans ortaya koyup seti 20-25 alarak durumu 1-1’e getirdi.

Üçüncü sette yeniden oyuna ağırlığını koyan Ziraat Bankkart rakibine şans tanımadı ve oyuna girmesine izin vermedi. Etkili servislerini bu sette de sürdüren kırmızı beyazlılar rakibin savunmada çok hata yapması sonarı seti ondört sayı farkla 25-11 alarak 2-1 öne geçti. Dördüncü sette iki takımda setin son bölümüne kadar birbirine üstünlük kuramadı. Ziraat Bankkart son bölümde Martin Atanasov ve Wouter Ter Maat etkili olunca seti 25-20 maçı da 3-1 kazanarak galibiyet serisine bir yenisini ekledi.

SALON: Başkent Voleybol Salonu

ZİRAAT BANKKART: Martin Atanasov, Wouter Ter Maat, Maarten Van Garderen, Bedirhan Bülbül, Arslan Ekşi, Emin Gök (Berkay Bayraktar (L) Halil İbrahim Yücel, Muhammet Ertğrul)

SORGUN BELEDİYE: Murat Palavar, Rolando Cepeda, Lazar Cirovic, Burhan Zorluer, Selim Demir, Ahmet Samet Baltacı (Ümit Demir(L) Berkant Hazırcı, Yiğit Yıldız)

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.