Ziraat fırtınası devam ediyor

Ziraat Bankkart Efeler Ligi’nde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Başkent ekibi son olarak deplasmanda konuk olduğu ve zorlandığı maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürdü.

Ziraat fırtınası devam ediyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ziraat Bankkart Efeler Ligi’nde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Başkent ekibi son olarak deplasmanda konuk olduğu ve zorlandığı maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürdü.

Efeler Ligi 21. Hafta mücadelesinde Ziraat Bankkart, Afyon Belediye Yüntaş’ın konuğu oldu. Veysel Eroğlu Spor Salonunda oynanan mücadeleyi Ziraat Bankkart 3-0 kazandı. Büyük çekişmenin ve heyecanın yaşandığı maçı kazanan Başkent ekibi zirve yolunda bir engeli daha aştı. Ziraat’li Efeler almış olduğu üst üste 7 galibiyetle puanını 26’ya yükseltti. Mücadelede kırmızı beyazlı ekibin Hollandalı pasör çaprazı Wouter Ter Maat 22 sayı ile maçın en çok skor üreten oyuncusu oldu.

İlk set büyük çekişmeye sahne oldu set sonuna kadar iki takımda birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Set sonunda köşe hücumlarında Hollandalı Wouter Ter Maat ile etkili olan Ziraat Bankkart bu seti 28-30 alarak 1-0 öne geçti. Çekişme ve heyecan ikinci sette de sürdü. Savunmada hata yapmayan Ziraat Bankkart set sonunda etkili servislerle rakibini oyundan düşürüp seti 23-25 alarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sette oyundan düşen ve moral olarak çöken Afyon Belediye Yüntaş karşısında zorlanmayan Ziraat Bankkart seti 15-25 maçı da 3-0 kazanarak haftayı üç puanla kapattı.

SALON: Veysel Eroğlu Spor Salonu

HAKEMLER: Sadettin Deneri – Serap Kuka

SETLER: 28-30, 23-25, 15-25

SÜRE: 1 saat 46 dakika

AFYON BELEDİYE YÜNTAŞ: Cristian Poglajen, Cansın Ogbai Enaboifo, Berk Yılmaz, Görkem Sertel, Gavilian Alfonso ( Alperay Demirciler (L) Hasan Balcıoğlu, Fatih Urun)

ZİRAAT BANKKART: Martin Atanasov, Wouter Ter Maat, Van Garderen, Bedirhan Bülbül, Muhammet Ertuğrul, Arslan Ekşi (Berkay Bayraktar (L) Halil İbrahim Yücel, Emin Gök, Burakhan Tosun)

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.