Ziraat Gençler’den muhteşem geri dönüş

Erkekler 1.ligi B Grubunda mücadele eden Ziraat Bankası ligin 16. haftasında Cizre Belediyeyi konuk etti.

Ziraat Gençler’den muhteşem geri dönüş
Yayınlanma:
Güncelleme:

Büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan mücadele nefesleri kesti. Kırmızı beyazlı takım setlerde 2-0 geriye düşmesine karşın ortaya koyduğu inanılmaz performans ile güçlü rakibini zorda olsa 3-2 yenerek haftayı 2 puanla kapattı. Beştepe Voleybol Salonunda oynanan mücadeleyi Ziraat Bankası 2-0'dan 3-2 alarak kazanan taraf oldu. Alınan galibiyetin ardından puanını 27'ye yükseltip beşinci sıradaki yerini korudu.

ziraat-bankasi-31-004.jpg

Mücadeleye ligin dördüncü sırasında bulunan Cizre Belediyesi etkili servis atıp file önünde özellikle orta oyuncuları ile sayılar bulup büyük çekişmeye sahne olan setin son bölümünde hata yapmayarak 23-25 alıp 1-0 öne geçti. İkini sette te konuk Cizre Belediyespor’un üstünlüğü vardı. Etkili servislerini bu sette de sürdüren konuk ekip iyi savunma yaparak seti 22-25 alıp 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete fırtına gibi başlayan bir Ziraat Bankası vardı parkede. Etkili servis atıp köşe hücumlarından rakibe nefes aldırmayarak bu seti 25-22 alıp durumu 1-2’ye getirdi. Dördüncü set büyük çekişmeye sahne oldu. Setin sonuna kadar çekişmenin ve adrenalinin düşmediği setin sonunda hata yapmayan Ziraat Bankası bu seti zor olsa da 25-23 alarak durumu 2-2’ye getirdi. Karar setinde Ziraat Bankası üstünlüğü vardı etkili servis atıp etkili hücum eden kırmızı beyazlılar rakibin de oyundan düşmesinin ardından bu seti 15-11 maçı da 3-2 kazanarak haftayı iki puanla kapattı.

Kaynak:Basın Bülteni

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.