Ziraat sonunu getiremedi

Ziraat Bankası AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 16. haftasında deplasmanda Tokat Belediye Plevne’ye 3-2 mağlup olarak zirve yolunda büyük bir yara aldı.

Ziraat sonunu getiremedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ali Yücel Spor Salonu’nda oynanan 149 dakika süren mücadeleyi Tuncay Kandemir ve Halid Cerit hakem ikilisi yönetti. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede setlerde 2-0 öne geçen Ziraat Bankası son üç seti kaybederek haftayı bir puanla kapattı.

ZİRAAT İYİ BAŞLADI

Şampiyonluk mücadelesi veren Ziraat Bankası ligde kalma mücadelesi veren ligde sondan ikinci sırada bulunan Tokat Belediye Plevne’ye konuk oldu. Baştan sona büyük bir çekişmeye ve heyecana sahne olan maça iyi başlayan Başkent ekibi Ziraat Bankası file önünde etkili olup iyi servis atında seti 18-25 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette kırmızı beyazlı ekibin üstünlüğü altında geçildi. Bu sette de etkili servis performansı ile rakibinin oyun kurmasına izin vermeyen Başkent ekibi seti 10 sayı farkla 15-25 alarak 2-0 öne geçti.

ziraat-bankasi1.jpg

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Büyük çekişmenin yaşandığı üçüncü sette Tokat Belediye Plevne muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Güçlü rakibi karşısında etkili servislerin yanı sıra muhteşem savunma yapan ev sahibi kırmızı siyahlılar setin son bölümünde hata yapmayarak seti 27-25 alarak durumu 1-2’ye getirdi. Dördüncü sette daha iyi bir oyun ortaya koyan Tokat Belediye Plevne iyi savunma yaparak rakibin kolay sayı almasına izin vermeyip seti 25-19 alarak durumu 2-2’ye getirdi. Tie-break setinde büyük çekişme yaşandı setin sonuna kadar aradaki fark açılmazken set sonunda daha az hata yapan Tokat Belediye Plevne seti 15-13 maçı da 3-2 kazanarak haftayı iki puanla kapatarak çok önemli bir galibiyete imza attı.

TAKIM KADROLARI

Tokat Belediye Plevne: Gökhan Çatal, Bedirhan Bülbül, Mehmet Hacıoğlu, Cansın Çınar, Julius, Berkant Hızarcı (Mert Tetik, Halil Dolaşık, Semih Çelik, Atakan Topal, Cansın Hacıbekiroğlu )

Ziraat Bankası: Cafer Kırkıt, Silva, Poglajen, Emin Gök, Hierrezuelo, Koray Şahin (Halil İbrahim Yücel, Berkay Bayraktar, Enes Atlı, Muhammed Ertuğrul, Selim Demir)

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.