Ziraat’e bir darbe daha

2018-2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde 19. hafta karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve zevkli maçlarla başladı. Ankara’nın ligdeki üç temsilcisinden birisi olan Ziraat Bankası İstanbul deplasmanında Fenerbahçe’ye 3-1 yenildi.

Ziraat’e bir darbe daha
Yayınlanma:
Güncelleme:

2018-2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde 19. hafta karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve zevkli maçlarla başladı. Ankara’nın ligdeki üç temsilcisinden birisi olan Ziraat Bankası İstanbul deplasmanında Fenerbahçe’ye 3-1 yenildi. Ev sahibi sarı lacivertliler karşılaşmayı; 25-19, 25-8, 21-25, 25-17 setler kazanarak 9. galibiyetini alırken Başkent temsilcisi ise 9. mağlubiyetini aldı. Burhan Felek Voleybol Spor Salonu’nda oynanan 1 saat 6 dakika süren mücadeleyi İlhami Şenyurt ve Seçkin Yener hakem ikilisi yönetti.

EV SAHİBİ İYİ BAŞLADI

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette 5-5’lik eşitliğin ardından Hidalgo, Wouter ter Maat ve Ulaş Kıyak’la sayılar bulan Fenerbahçe skoru 9-5 yapınca Ziraat Bankası mola aldı. Teknik molayı da 12-8 önde geçen sarı lacivertliler rahat oyununu setin sonuna kadar sürdürdü ve seti 25-19 kazanarak 1-0 öne geçti. İlk setteki etkili oyununu ikinci sete de taşıyan Fenerbahçe iyi servislerle Ziraat Bankası’na manşet hataları yaptırarak 7-2’lik bir fark yakaladı ve konuk ekip mola aldırdı. 12-5’le de teknik molayı önde geçen sarı lacivertliler etkili servislerini setin sonuna kadar sürdürdü ve seti tarihi bir farkla 17 sayı farkla 25-8 önde tamamlayıp durumu 2-0 yaptı.

ÜÇÜNCÜ SET ZİRAAT’İN

Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette teknik molaya 12-11 Fenerbahçe üstünlüğüyle gidildi. Mola dönüşü 12-12’de eşitlenen karşılaşmada Wouter ter Maat, Emre Batur ve Hidalgo ile 3 sayılık seri yakalayan Fenerbahçe bu bölümün ardından basit hataların önüne geçemedi ve seti 21-25 kaybetti. Bu sette Ziraat Bankası savunmada aksamayıp pasöre iyi top getirince bu seti kazanarak durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette teknik molaya 12-10 Fenerbahçe üstünlüğüyle girildi. Mücadelenin devamında karşılıklı sayıların ardından etkili hücumlarla skor avantajını eline geçiren sarı lacivertliler, 20-16’ya getirip rakibine mola aldırdı. Kalan bölümde de üstünlüğünü sürdüren ev sahibi seti 25-17, maçı da 3-1 kazanarak haftayı üç puanla kapattı.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.