Ziraat’te Roberto Santilli dönemi

Efeler Ligi’nin son şampiyonu Ziraat Bankkart’ta teknik adam değişikliği yaşandı. Ziraat Bankkart yine bir İtalyan teknik adam 56 Roberto Santilli ile anlaşmaya vardı.

Ziraat’te Roberto Santilli dönemi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Efeler Ligi’nin son şampiyonu Ziraat Bankkart’ta teknik adam değişikliği yaşandı. Giampaolo Medei yönetiminde tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaşan kırmızı beyazlılar sezonun sona ermesinin ardından sürpriz bir şekilde baş antrenör değişikli oldu. Takımı şampiyonluğa ulaştıran İtalyan çalıştırıcı Giampaolo Medei ailevi nedenlerden dolayı ülkesine döndü. Medei’nin ayrılmasının ardından Ziraat Bankkart yine bir İtalyan teknik adam 56 Roberto Santilli ile anlaşmaya vardı.

Kariyeri boyunca dünyanın önemli liglerinde görevlerde bulunan Roberto Santilli, önümüzdeki sezon Ziraat Bankkart’ın başarısı için mücadele edecek. Deneyimli antrenör İtalya Ligi, Polonya Ligi ve Rusya Ligi'nde önemli takımlarda görev aldı. Kariyerinde bir çok başarısı bulunan Roberto Santilli son olarak Kore Ligi takımlarından Korean Air Jumbos’u çalıştırdı ve takımını Kore Ligi şampiyonluğuna ulaştırdı.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.