Ziraat’ten rekor galibiyet serisi

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Başkent temsilcisi Ziraat Bankkart rekor galibiyet serisine kaldığı yerden devam ediyor. Efeler Ligi 13. Hafta mücadelesinde Ziraat Bankkart, Tokat Belediye Plevne’yi konuk etti.

Ziraat’ten rekor galibiyet serisi
Yayınlanma:
Güncelleme:

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Başkent temsilcisi Ziraat Bankkart rekor galibiyet serisine kaldığı yerden devam ediyor. Efeler Ligi 13. Hafta mücadelesinde Ziraat Bankkart, Tokat Belediye Plevne’yi konuk etti. Başkent Voleybol Salonunda oynanan mücadeleyi Ziraat Bankkart 3-0 kazandı.  Karşılaşmanın setleri; 25-19, 25-21, 25-22 Ziraat Bankkart lehine sonuçlandı. Ziraat’li Efeler galibiyetle puanını 44’e yükseltti. Ziraat Bankkart almış olduğu 3 puanla galibiyet serisini 13 maça çıkarttı ve 2021 yılına galibiyetle başladı.

Zirbaat Bankkart ilk sete fırtına gibi bir giriş yaptı. Etkili servislerle rakibinin sete girmesine izin vermeyen Başkent temsilcisi bu seti 25-19 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette çekişme vardı. Set sonuna kadar iki takımda farkı açmakta zorlandı. Setin son bölümünde etkili servis atan Ziraat Bankkart rakibinin savunma hatalarını iyi değerlendirip bu seti de 25-22 alarak 2-0 öne geçti.

Çekişme ve heyecan üçüncü sette de sürdü. Oyuna tutunmak için parkeye çıkan Tokat Belediye Plevne güçlü rakibi ile başa baş bir oyun ortaya koymasına karşın savunmada basit hatalar yapmaya başladı. Setin son bölümünde Wouter Ter Maat ve Van Garderen ile etkili servisler atıp köşe hücumlarında hata yapmayan Ziraat Bankkart bu seti de 25-22 alarak hem seti hem de maçı 3-0 kazanarak haftayı üç puanla kapattı.

SALON: Başkent Voleybol Salonu

SETLER: 25-19, 25-22- 25-19, 25-21, 25-22

SÜRE: 1 saat 24 dakika

ZİRAAT BANKKART: Wouter Ter Maat, Van Garderen, Bedirhan Bülbül, Halil İbrahim Yücel, Arslan Ekşi, Emin Gök (Berkay Bayraktar(L) Martin Atanasov)

TOKAT BLD PLEVNE: Matthev West, Da Silva Graciano, Atakan Topal, Abdullah Çam, Furkan Aydın, Jonas Kvalen (Semih Çelik(L) Halil Dolaşık, Hasan Hüseyin Mermer)

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.