Bahattin Demiray

Bahattin Demiray

Stresten uzak yaşam

Stresten uzak yaşam

Ailenize, eşinize, arkadaşlarınıza çok kıymet verin ve sevin. Kendinize iyi davranın ve insanlara değer verin. Yaşlandıkça ve umut ediyorum akıllandıkça fark ediyorsunuz ki 365 günde de bir alda da aynı zamanı vakti söylüyor.

İç huzurun bu tarz şeylerle elde edilemediğini anlıyorsunuz. Ne yaparsanız yapın ve lüks tarife ile uçun, ister ekonomi uçun, bilin ki o uçak düşerse siz de düşersiniz.

O yüzden umut ederim ki şunu anlarsınız; kahkaha attığınız, sohbet ettiğiniz, şarkılar söylediğiniz, kuzeyden, güneyden, doğudan, batıdan, cennetten  ve dünyadan konuştuğunuz, ahbaplarınız, dostlarınız, eski arkadaşlarınız, erkek kardeşiniz, kız kardeşiniz varsa bilin ki gerçek mutluluk bu.

Bu nedenle de çocuklarınızı zengin olması için eğitmeyin, onları mutlu olmaları için eğitin ve çalışınız Böylelikle büyüdüklerinde her şeyin markasını fiyatını değil, değerini bilirler.

Yemeğinizi ilacınız gibi doğmadan yiyin aksi halde ilacı muhtaç olur, yemek yerine yersiniz.

Sizi seven kişi sizi asla bırakmaz bırakmayacaktır. Bırakmak için yüzlerce neden saysa da mutlaka sizde kalmak için neden bulacaktır. Bilin ki insan ile insan olabilmek arasında çok büyük fark var ve bunu anlayan çok az insan var.

Doğduğunuzda sevildiniz ve ölürken de sevileceksiniz. Bu arada kalan zamanı başarmak zorundasınız.

Hayattaki en iyi doktorunuz;

1-Güneşışığı

2-Dinlenebilmek

3-Spor Egzersiz yapmak,

4-Sağlıklı yemekler

5-kendine güven

6-Dost arkadaşlarınız seçmek.

Böylece hayatınızın her Safhasında koruyun muhafaza edin ve sağlıklı bir ömrün çıkarın ve yaşayınız Hayırlı Günlerde kalın.

Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahattin Demiray Arşivi