LG G5 gövdesi metal mi plastik mi? – Video

MWC 2016'da duyurulan LG G5 modeliyle ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı

LG G5 gövdesi metal mi plastik mi? – Video
Yayınlanma:
Güncelleme:

YouTube’da yeni akıllı telefonları söken ve çeşitli işkence testleri yapan bir kanal olan “JerryRigEverything” LG G5 modelini test etmeye başladı. Ancak telefonun elde tutuş hissinin ve gövdesinin yeterince üst seviye bir cihaz gibi hissettirmediğinden şüphelenerek ilginç bir şey keşfetti.

LG, yeni akıllı telefonunun gövdesi için “metal gövde” tanımını kullanıyordu. Ancak cihazın gövdesinin tam olarak metal olmadığı ortaya çıktı. Yapılan testte cihazın gövdesi maket bıçağı ile kazılıyor. Ve plastik parçaları sökülmeye başlıyor. Ancak plastik katmanın altından metal kasa görülebiliyor.

Yani LG G5 gövdesi metal değil, aslında tam olarak plastik de değil. LG G5 hem metal hem de plastik bir gövdeye sahip. Bu detay şimdiye kadar LG tarafından açıklanmamıştı.

LG’nin cihazın üretim maliyetini düşürmek ve tüketicilere telefonu daha uygun bir fiyatla sunmak için böyle bir gövde tipini tercih ettiği düşünülüyor. Bu ilginç gövde yapısını ve plastik katmanın nasıl soyulduğunu aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

LG G5 gövdesi metal ve plastik katmanlardan oluşuyor! – Video

 

iPhone SE batarya kapasitesi belli oldu!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.