Windows 10 uyarısı artık ekranlara çıkmayacak!

Windows 7 ve 8 kullananların canını sıkan 'Windows 10'u Alın' yakında tarihe karışacak!

Windows 10 uyarısı artık ekranlara çıkmayacak!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Windows 7 ve 8 kullananların canını sıkan "Windows 10'u Alın" yakında tarihe karışacak!

Windows 10'a geçmeniz için ısrar eden kutucuklar, yakında tarihe karışacak. Firma, "Windows 10'u Alın" uygulamasını Windows 7 ve 8.1'li bilgisayarlardan kaldırma planlarını açıkladı.

Firma, Windows 10'a ücretsiz yükseltme kampanyasının 29 Temmuz'da biteceğini daha önce de hatırlatmıştı. Yazılım devinin WinBeta'ya yaptığı bir açıklamada ise herkesin canını sıkan yükseltme uyarısının 29 Temmuz'dan sonra devre dışı kalacağı bilgisi verildi:

"Detayları tamamlamak üzereyiz, ancak 29 Temmuz itibariyle Windows 10'a kolay yükseltmeye olanak tanıyan Windows 10'u Alın uygulaması, dünya çapındaki PC'lerde devre dışı bırakılacak ve yavaşça kaldırılmaya başlanacak. Windows 10'u Alın uygulamasının sunulması nasıl zaman aldıysa, onu geri çekmek de zaman alacak."

Microsoft, ücretsiz yükseltme olanağını 29 Temmuz'da bitirmeyi planlıyor, ancak bu kararını değiştirmek için zamanı var. Firma, yükseltme uygulamasını kaldırmanın "zaman alacağını" söylüyor; buradan bazı kullanıcıların 29 Temmuz sonrasında da, bir süre için Windows 10'a yükseltme olanağının bulunacağı sonucu çıkarılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.