Ali Çetin

Ali Çetin

TEŞEKKÜRLER ANADOLU

TEŞEKKÜRLER ANADOLU

DILE kolay; 36 yıldır saygınlığını, güvenilirliğini ve etkinliğini artırarak yayın hayatına devam etmek...

ANADOLU gazetesi okuyucularının desteğiyle bunu başarabilen Türkiye’nin ender yerel gazetelerinden birisi oldu.

DEVLET kuruluşları dışında kaç markamız, şehrimizle bütünleşip Ankara’mızla birlikte anılır olmuştur?

ANADOLU gazetesi, yayın sahibi Ünal Yazan’ın öncülüğünde bunu başarmış ve Türkiye genelinde Ankara’mızın en önemli markası haline gelmiştir.

YEREL gazetelerin dağınıklığı, ülkemizde büyük bir sorun oluşturmaktaydı. Ankara başta olmak üzere, ülkemizin birçok şehrinde Yerel Gazeteler aklı-selim bir tutum sergilemişler ve birleşme yoluna gitmişlerdi.

ANKARA Yerel basınının güçbirliği yaparak enerjilerini 8 gazete üzerine yoğunlaştırmaları basın emekçilerini, reklam verenlerini ve okuyucularını ziyadesiyle memnun ettiğini düşünüyorum. 36 yıldır ülkemizin ve şehir halkının yanında, Devletimizle el ele büyük hizmetlerin gerçekleşmesi için gayret eden ANADOLU Gazetesi çalışanlarını kutluyorum..

BILDIĞINIZ gibi İnternet gazeteciliği ve sosyal medyanın gelişmesiyle birlikte yerel gazetecilik de dünyaya açık hale gelmiş bulunmaktadır.

ANADOLU Gazetesi’nin haber portalı www.anadolugazete. com.tr Amerika Kıtasından Avrupa Kıtasına, Ortadoğu’dan Afrika Kıtasına, Asya’dan Uzakdoğu’ya kadar dünyanın her yerinde okuyucularına kolaylıkla ulaşmaktadır.

ÖZELLIKLE Başkent Ankara’mızdan ve Anadolu’dan gurbette olan vatandaşlarımızın okuyucusu olduğu www. anadolugazete.com.tr haber portalının etkisi Türkiye sınırlarını çoktan aşmış bulunmaktadır.

 TÜRKIYE’NIN Başkenti Ankara’nın en büyük ve en ciddi gazetesi olan ANADOLU gazetesi bir Cumhuriyet sevdalısı olarak milletinden yana yayın yapmaya devam ediyor. DEVLETINE, Demokrasiye, İnsan Haklarına ve Türk Milletinin milli ve manevi duygularına bağlı bir yayın anlayışına sahip olan ANADOLU Gazetesi; ülkemizin, insanımızın yanında olmaya devam ediyor.

36 yıldır ANADOLU Gazetesi’ni yalnız bırakmayan okurlarına, ilan ve reklamlarıyla destek veren tüm müşterilerine, bizzat gelerek, dijital medya yoluyla, telgrafla ve telefonla gazetenin 36. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan okurlarına ve Ankaralı hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.

ANADOLU Gazetesi’nin 37. Yılında da daha nice büyük başarılara imza atması dileğiyle... Teşekkürler Anadolu...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Çetin Arşivi