Türk Telekom yara saracak

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki tek Ankara temsilcisi Türk Telekom peş peşe aldığı mağlubiyetlerin telafi için parkeye çıkıyor.

Türk Telekom yara saracak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki tek Ankara temsilcisi Türk Telekom peş peşe aldığı mağlubiyetlerin telafi için parkeye çıkıyor. Mavi kaplanlar geçen hafta İstanbul’da 28 sayı farkla 87-59’luk skorla yenildikten sonra bu kez ULEB Avrupa Kupası C Grubu'ndaki 7. maçında İspanya’da Valencia Basket’e 101-83 yenilerek yedinci maçında 4’ncü mağlubiyetini almıştı. Türk Telekom Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin yedinci haftasında İstanbul temsilcisi Bahçeşehir Koleji’ni konuk edecek. Ankara Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.15’te başlayacak.

Ankara temsilcisi lige iyi başlangıç yapmasına karşın ortaya koyduğu basketbolla istikrarsız bir tablo çizmesine karşın bu kez Ankara seyircisinin desteğiyle kazanmak için sahaya çıkıyor. Lige bu sezon yükselen ve aldığı sonuçlarla iddialı ekiplerinden birisi haline gelen Bahçeşehir Koleji karşısında Türk Telekom’un ne yapacağı merak konusu. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Mavi Kalanlar maç saatini bekleyeme başladı. Zorlu mücadeleyi kazanarak hem yara sarmak hem de ligin üst sıralarından kopmamak için sahaya çıkıyor.

İki takım geçen yıl 12. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelmiş ve o mücadeleyi Türk Telekom 101-66 kazanarak rakibine büyük fark atmıştı.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.