Enver Baltaş

Enver Baltaş

Ülkem insanına yazık etmeyin!

Ülkem insanına yazık etmeyin!

Dünyada koronavirüsü önleyecek aşı söz konusu değil, aşılar insanoğlunun başına büyük belalar açabileceğine inanıyor ve bu konunu detaylı araştırılması gerektiğini düşünüyorum . Degerli dostlar benim niyetim sansasyon çıkartmak değil, ülke insanıma gelecek zararın önlenmesini sağlamaktır.

Dünyanın en büyük doğal eczanesine sahip ülkemde fitoterapinin bilim dışına itilerek şarlatanlara malzeme olmasına fırsat vermek, bu ülkeye yapılmış en büyük ihanet değil midir? Dünyada üretilen şifalı bitki ilaçlarının % 70 hammaddesi Türkiye’den gidiyor oluşu bu söylediklerimi kanıtlamaya yetmez mi? Bu virüsün tedavisinde defnenin başarılı etkilerini gördüm dünya defnesini % 85 Türkiye'de olduğu gerçeğini düşünürsek bu konu araştırılmaya değmez mi? Ben aşı olmuyorum sevdiklerime de önermiyorum diyeceğim bu kadar.

Nobel Tıp Ödülü'nü 2008'de alan Fransız doktor Luc Montagnier, "Pourquoi docteur" internet sitesine verdiği demeçte, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Vuhan'da hayvan pazarından ortaya çıktığına inanmadığını belirtti.

"Kovid-19, Vuhan'daki laboratuvardan üretildi. Bu laboratuvar, 2000'li yıllardan beri koronavirüs hakkında uzmanlaştı." değerlendirmesinde bulunan Montagnier, bu konuyu iyi araştırdığını vurguladı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Enver Baltaş Arşivi