“Üniversite öğrencileri ‘Haydi Avrupa’ya’ diyor”

Kırıkkale Üniversitesinde bir gezi kulübünün organizasyonuyla üniversiteli gençler Haydi Avrupa’ya Otobüsle Avrupa Turu programına katılıyorlar.

“Üniversite öğrencileri ‘Haydi Avrupa’ya’ diyor”
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırıkkale Üniversitesinde bir gezi kulübünün organizasyonuyla üniversiteli gençler Haydi Avrupa’ya Otobüsle Avrupa Turu programına katılıyorlar. Bu kapsamda Avrupa’da 17 ülke ve 26 şehir gezilecek.

her yıl yüzlerce öğrenci Haydi Avrupa’ya Otobüsle Avrupa Turu Organizasyonu ile Avrupa’yı baştan başa geziyor. Bu yıl Kırıkkale Üniversitesi’nden de bir grup üniversite öğrencisi 2019 yılının 2 Ağustos tarihinde Ankara’dan hareket ederek Yunanistan İpsala Sınır Kapısından Avrupa Gezisine başlayacak. Profesyonel bir vize merkezi ile anlaşan Haydi Avrupa’ya tur organizasyonu Anadolu Üniversitesinden gençlerin de vizelerini alabilmek için danışmanlık yapacak.

haydi-avrupaya-otobüsle-avrupa-turu-(2).jpg

Macaristan, Fransa, Hollanda, İspanya, İtalya, Avusturya, Sırbistan, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Belçika, Vatikan, Makedonya, Monaco, Yunanistan, Slovenya, Hırvatistan, Slovakya gibi Avrupa Turu kapsamında; 17 gün boyunca 17 ülke gezilecek.

Sadece Kırıkkale Üniversitesi değil, Başkent Üniversitesi öğrencilerinin de aynı programa katılması söz konusu. Başkent Üniversitesinden de bir grup öğrenci 2019’da Haydi Avrupa’ya ile Otobüslü Avrupa Turuna çıkmak için ön hazırlıklara başlamış durumlar.

Hem öğrencilerin yabancı ülkelere karşı bilgi ve kültürlerinin artırılması, hem de sınav sonrası stres atmak ve eğlenmek adına gezi fırsatının kendileri için son derece iyi ve faydalı olacağını düşünüyor öğrenciler.

haydi-avrupaya.jpg

Otobüsle Avrupa turu özellikle gençlerin çoğu zaman gruplar halinde yoğun olarak katıldığı bir Avrupa Turu Organizasyonu. Ankara’da merkezi bulunan Haydi Avrupa’ya ile Otobüsle Avrupa Turları aynı zamanda İskandinav – Kuzey Avrupa – Baltık ve Orta Avrupa Turunu da gerçekleştirecek önümüzdeki yıl.

Bu tur programına ilişkin detaylı bilgilere haydiavrupaya.com sayfasından erişile biliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.