Usta Dönerci® Anatolium’da

TAB Gıda’nın küresel hızlı servis sektöründeki başarısından aldığı güçle yarattığı Usta Dönerci®, Anatolium Ankara AVM’de yeni şube açtı.

Usta Dönerci® Anatolium’da
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLAY SÜNGÜ

Türkiye hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda güvencesinde faaliyet gösteren Usta Dönerci®, yurtiçindeki restoran ağını genişletmek üzere yatırımlarını sürdürüyor. Usta Dönerci® ürünlerini, uygun fiyat ve üstün hizmet kalitesiyle Anatolium Ankara AVM’de yerli lezzetlerden vazgeçemeyenlere sunuyor. Geleneksel döner lezzetini ülkenin dört bir yanında aynı kalite ve lezzette, uygun fiyatlarla sunan Usta Dönerci®, lezzetli et ve tavuk döner menüleri, tüm damak zevklerine hitap eden tatlı ve salataları, çorba ve içecek seçenekleriyle Ankaralı misafirlerini ağırlıyor.

2018’E DAMGA VURACAĞIZ

Dünya markası olma hedefiyle yola koyulduklarını belirten TAB Gıda Franchising Müdürü İlhan Erkan, “TAB Gıda olarak Türkiye ve dünyadaki deneyimimizi 2013 yılında Usta Dönerci®’ye aktararak yüzde yüz yerli sermaye ile güçlü bir marka yarattık. Kurduğumuz güçlü franchise sistemimiz ve yatırımlarımız doğrultusunda ülke çapında hızla büyümeye devam ediyoruz. Bugün 50’ye yakın ilde 120’ye yakın Usta Dönerci® restoranı ile hizmet veriyoruz. Uluslararası standartlarda üretim yapan tedarikçilerle çalışıyoruz ve Türk damak tadına uygun lezzetler geliştiriyoruz. Ulusal pazarda kısa sürede başarıyı yakalayan Usta Dönerci® bir dünya markası haline geleceğinden kuşkumuz yok. Yüksek kalite ve lezzet standartları ile döneri mümkün olan en uygun fiyata, hızlı bir şekilde sunmayı amaç edinen Usta Dönerci®’nin 2018’de döner sektörüne damga vuracağına inanıyoruz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.