Ferhat Ünal

Ferhat Ünal

Virüs virüsü kıskanıyor!!!

Virüs virüsü kıskanıyor!!!

Çünkü tamda 90 yıldır memlekete çöreklenmiş virüslerin sevdiği nemli ortam. İnsanlar zor duruma düşsün, umutsuzluğa kapılsın, kaos olsun sokağa çıkılsın belki tekrar iktidara geliriz. Belki Recep Tayyip Erdoğan bu şekil gider. "Bir umut" onlar için…

Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

Türk milleti elbette kadirşinas yardımsever yapısıyla birlik olup bu zor günleri aşacaktır.

Çelişki 3 gün önce Kanal İstanbul ihalesi yapacak ekonomik gücün var ama orta ve alt gelir grubuna ekonomik destek veremiyoruz demektir.

Çünkü depremde başkan hadi yardım edin dememişti. Yani başkan Allah bir dese karşı çıkacak bir grup var. Sevmeyebilirsin hatta nefret te edebilirsin ama azıcık akıllı eleştir azıcık mantıklı muhalefet yap. Yok maalesef yok.

Reis kampanyayı yüksekten açtığı için bizdeki sözde devrimci halkçı anti kapitalist solcular ters köşe oldu. Virüs virüsü kıskanıyor.

Bunlar, milletin devletle dayanışmasını hazmedemedikleri içindir. O kadar fitneye uğraşılıyor, boşa çıkınca.

Mansur Yavaş yapınca halkçı sosyal dayanışma sosyal belediyecilik diye göklere çıkarıyorlardı dün. Bu devletin yaptığı her şey onlara batıyor da o yüzden. Dolaylı olarak Kızılay’a karşı çıkmadılar mı koskoca çadırları görmedim demek ne idi. Bir sürü provokatif olayları yaşamadık mı.

Asıl virüs, İslam yurdu Türkiye'de emperyal batının kuklalığını yapan, İslam düşmanlığını, ülkenin sosyal, ekonomik ve toplumsal gelişimine tercih eden kötü niyetli kişilerdir.

Onlar bilmiyor mu sanki zaten tepki gösteren herkesin ortak noktası belli mankurtlaşmış tipler var devşirmeler var alenen zındıklar var onlar sahipleri İMF'yi bekliyor.

Sırf RTE başlattı, devlet bize bakamıyor diye kampanyalar başladı bile. Bunlar ona da karşı çıktılar ama milletin sağduyusunun önüne geçemediler.

Şimdi ağa babaları ne emrediyorsa onu yapıyorlar. Batıyor bu zihniyete bu kampanya. Devlet milletinin yanında ya kuduruyorlar. Zaten dalgaya alanların birçoğunun durumu iyi. Nereden bilecekler fakirin halini. Dünya virüsle resmen savaş halinde ülkemizde de sırf muhalif olmak için nasıl olumsuz yorumlar yaparız derdindeler.

Yazık yazık millet her an ölümü ensesinde hissederken neyin kafasındalar hiç anlamıyorum.

Başkan ağzıyla kuş tutsa bu koronadan tehlikeli virüse yaranamaz Allah onları bildiği gibi yapsn zenginden alıp fakire verilerek devlet kasasındaki hazine cepte kalıyor. Hem şimdiyi hem de geleceği kurtarıyor bu şekilde devlet. Tabii ki yine her şeyde olduğu gibi mükemmel bir santranç hamlesi geliyor Reisten. 
 

Bazılarının kıvranması' da bu yüzden olabilir. Onlar yardıma kızmıyorlar ülkenin yıkılmamasına kuduruyorlar. Ebucehil 'in torunları bitti mi sanıyorsunuz. Karşı olanlar her şeye karşılar onlar için ne iyi ne kötü mü fark etmez karşılar o kadar.

Çünkü onların son umudu bu virüs. Umuyorlar ki durum ne kadar kötü olursa devlet de çabuk düşer. Allah bilir şeytan yaratılmamış olsaydı bunlar onun yerini fazlasıyla doldururdu. Ben söyleyeyim Türkiye kitlensin İMF’den borç istesin insanlar ekonomik krize girsin bunlarda belki iktidar olma fırsatı yakalar. İşte cevap bu

Amaçları İMF 'den borç aldırmak. Sokağa çıkma yasağı isteyenlerde devleti tamamen bitirmek istemesi. Devlet ne yaparsa yapsın kesinlikle memnun edemezsiniz hep bir amaları vardır.

Onlar kesin İMF gideceğiz diye beklerken ters köşe olunca kudurdular. Allah’tan aşısı var. Vay efendim ABD şu kadar veriyor da, Almanya bu kadar veriyor…

Lan ABD ile Almanya ile kendini bir mi tutuyorsun. Adamlar sanayi devrimi yaptıklarında bizimkiler şapka takmayanı asmakla meşguldü. Karşı çıktıklarında, kendilerini vatan sevdalısı bir Türk sanıyorlar kafası taşlaşmış, beyni betonlaşmış, idrak yolları enfeksiyonu geçiren bu kafalara anlatmak zor.

7-8 Ağustos 1921 tarihlerinde Tekâlifi Milliye Emirleri kapsamında bu necip millet vatanı için; O yoklukta birer kat çamaşır, birer çift çorap ve birer çift çarık hazırlayarak ordu hizmetine sundu. O gün yedi düvele karşı mücadele vardı. Bu gün ise salgına karşı mücadele var.

Yıl 1999

Yurt dışından toplanan deprem yardımlarıyla memur maaşları ödendi.

2020

Gazi Meclisin çatısı altındaki vekiller “bizbizeyeteriz” kampanyasına maaşları ile destek olabilir hale geldi.

750 bin dolar Lüksemburg hibesini bilmeyenler, bugün kendi halkına yardım toplanmasına laf ediyor.

Bunlar sokağa çıkma yasağını bu yüzden istiyorlar zaten bir planları var! Ama bilmiyorlar ki artık cumhurun başı çıkın demese bile en ufak sıkıntıda bu millet yasak falan dinlemez iner sokağa.

Yook onlar da sokağa çıkmıştı... Hem de bankalar ve benzin istasyonlarında uzun kuyruklar oluşturmuşlardı.

Sussak olmuyor!

Batık bankaların maliyeti 40 milyar dolar ve esnafın dükkanlarını yağmaladıkları “Gezi”nin bu güzel ülkeye maliyeti: 157 MİLYAR DOLAR

Kol kola girdikleri PKK’nın ülkeye maliyeti: 400 MİLYAR DOLAR

Tankların arasından kaçarak izledikleri 15 Temmuz’un ülkeye maliyeti: 50 MİLYAR DOLAR

Sizin paranız HARAM’dır vermeyin ülkemize zarar verir.

Gölge etmesinler "bizbizeyeteriz” evel Allah…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ferhat Ünal Arşivi